Aktiviteter i Halland under semestern

Halland är rikt på aktivitetsmöjligheter – ta del av allt som finns att göra

Det finns mycket spännande att göra i Halland under en semester! Cykla, paddla, vandra, kitesurfa eller testa på den fartfyllda sporten sommarrodel. Det bästa sättet att utforska aktiviteter i Halland, är att hyra en stuga i trakten.

Cykla - ett förslag på aktivitet i Halland

Strandliv, golf och mycket mer

Halland ligger längs kusten i sydvästra Sverige. Här finns karga klippor, långa sandstränder, förtrollande skogar och böljande sädesfält. Tack vare det omväxlande landskapet finns gott om aktiviteter i Halland. Upplev södra Sverige från cykelsadeln och färdas genom den vackra naturen i din egen takt. Cykla längs kusten eller genom de små städerna i inlandet.

Längtar du efter lugnet och stillheten, kan du också hitta aktiviteter i Halland. Sätt dig tillrätta, agna betet, kasta och vänta. I trakten finns det många goda fiskemöjligheter. Dra upp en lax eller havsöring i sjön Lagan utanför Laholm, fiska abborre eller mört i Färgensjöarna eller prova fiskelyckan i havet utanför Varberg.

Spela golf är ett annat exempel på något att göra i Halland. Från golfbanan utanför Falkenberg, kan du njuta av den halländska naturen och förbättra ditt handikapp. Golfbanan har närhet till den vackra Skrea strand och till billig shopping. Utanför Laholm ligger ännu en fin golfbana för dig som gillar utmaningar.

För den äventyrslystne finns mycket kul att göra i Halland. Paddla i Gottskär, testa på Stand Up Paddling längs Nissan eller Lagan. Lär dig att kitesurfa i till exempel Varberg eller känn adrenalinet rusa när du susar nedför Hallandsåsen i en sommarrodel. Sommarrodel är en relativt okänd sport och i Halland finns södra Sveriges enda sommarrodelbana. Tävla mot släkt och vänner, eller susa nedför backen i lagom takt och njut av utsikten.

Golf - en av många aktiviteter under semestern i Halland

Upplev själv alla spännande aktiviteter i Halland

Letar du efter en stugförmedling i Halland? Här på vår hemsida finns ett stort antal semesterhus och stugor: från klassiska röda trähus med vita knutar, till moderna lägenheter i närheten av en större stad. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och är i dag Sveriges största stugförmedling.

Enkelhet och säkerhet är viktigt för oss som stugförmedling. Du kan boka stuga online eller genom att ringa vår kundtjänst. Alla våra semesterbostäder i Halland besiktas regelbundet av kunniga medarbetare. I hyresbeloppet ingår dessutom en mycket fördelaktig trygghetsförsäkring. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Halland för uthyrning.