Svensk sommar när det är som bäst

Du vaknar upp tidigt en morgon och inser snabbt att ni är på semester och njuter lite extra av den känslan. Du och din familj har valt att hyra stuga på Gotland med hund i sommar. Du vaknar utvilad, du går upp och sätter på kaffet, tar en kopp och går ut och ställer dig på trappan tillsammans med din fyrbente vän, bästa vän, och njuter av tystnaden och solens första strålar innan resten av familjen vaknar – det kommer bli en bra dag idag! Det är svensk sommar när det är som bäst!

Ta med din hund till Gotland

Med hund till Gotland med NOVASOL

Gotland är ett mycket omtyckt resmål och självklart ska HELA familjen kunna njuta av en fantastisk semester på ön. Att ta med hund till Gotland går som regel utmärkt på färjan men kom ihåg att kontrollera noggrant vad som gäller innan du bokar din resa. När det gäller ditt boende finns det flera fördelar med att boka hos just NOVASOL:

  • De stugor vi hyr ut på Gotland som tillåter husdjur, erbjuder alltid att två hundar är välkomna utan extra kostnad
  • Skulle det vara så att du reser med fler hundar, går det ofta bra men då behöver du först kontakta oss så att vi kan få ett godkännande från husägaren.
  • Här på vår hemsida kan du mycket enkelt söka bland enbart semesterbostäder på Gotland som har husdjur tillåten. Klicka i husdjur när du är på söksidan så visas alla lediga boenden som välkomnar våra bästa vänner. Självklart kan du välja mellan många fler önskemål utöver det. Allt för att hitta ditt perfekta boende på Gotland för dig, din familj och din hund.
  • Du har självklart alla andra fördelar som till exempel att vårt Trygghetspaket automatiskt är inkluderat i din bokning. Trygghetspaketet innebär bland annat ett avbeställningsskydd vid sjukdom med mera.

Sist men inte minst bokar du tryggt medveten om att NOVASOL är Sveriges största organiserade stugförmedling. Du kan alltid kontakta oss om du skulle ha några frågor kring ditt boende på Gotland. Dessutom har vi lokal representation på ön med medarbetare som regelbundet besöker alla stugor och semesterlägenheter men även ett eget servicekontor i Visby.

Stuga på Gotland som välkomnar dig med hund

Sveriges största ö

Om du vill hyra stuga i Sverige med hund uppmuntrar vi dig att besöka Sveriges största ö i Östersjön, Gotland! Till ön tar man sig enkelt via båt eller flyg. Denna ö har en gedigen historia som gotlänningarna är duktig på att dela med sig av. Det kan vara i allt från guidade mini tåg innanför Visby ringmur till vandring i Lummelundagrottor till medeltidsveckan som är en stor attraktion på Gotland.

Det är inte bara attraktionerna på Gotland som ni kommer att ha glädje av. Det är hela grejen med att hyra stuga på Gotland med hund, det är ert hem när ni är hemifrån, det är ett hem utan måsten, ett hem som kopplas ihop med lek och skratt. Glädjen finns även i de små sakerna som att äta frukost på altanen, grilla och spela spel. Vi har en fantastisk bredd på våra stugor på Gotland med hund så vi hoppas att ni ska fastna för ett av husen lite extra, vare sig det är ett hus med grill, pool eller balkong.

Gotland är en upplevelse för alla

Att få boka in semester med familjen är alltid en glädje som skapar en härlig känsla i magen och nu kan du även boka in semester med hund! Vi på NOVASOL vet att sommarsemestern är till för familj och självklart måste även familjens lilla fyrbenta kärlek få följa med. Vi vill göra det enkelt för er att boka stugor på Gotland med hund – därför har vi på NOVASOL arbetat upp ett brett utbud med stor variation. På Gotland har vi hus och lägenheter, stugor på landet likaväl som i byarna, tystbeläget samt inne i pulsen i Visby stad.

Stugor på Gotland med hund - semesterglädje för alla

Semester på Gotland med hund

NOVASOL är Europas största stugförmedlare och under våra 45 år inom branschen har vi arbetat upp en fantastisk bredd på stugor på Gotland. Det kan ibland vara svårt att semestra med hund men det vill vi ändra på, hos oss på NOVASOL skall det vara lätt att åka på semester med hund. Därför finns vi på NOVASOL här för alla er som vill hyra stuga på Gotland med hund!