Gotlands stränder

Från många av våra stugor på Gotland går det att nå badvänliga stränder. När du ska hyra stuga på Gotland finns många härliga stränder att besöka där barnen kan leka och plaska och de vuxna njuta av solens varma strålar. På kvällen kan du i din stuga förbereda och packa ner en liten picknick för att sedan åka till en strand och njuta av solnedgången. Här kommer några förslag på olika stränder på Gotland, men naturligtvis finns det många fler.

En strand på Gotland

Tofta Strand

Tofta Strand är Gotlands största och vackraste strand och är populär att besöka under sommarmånaderna. Tofta Strand är 3 km lång och kan man, förutom att bada och sola, windsurfa, spela beach volleyboll, kasta frisbee, bygga sandslott. Tofta Strand har även livräddare som bevakar stranden. NOVASOL har stugor i Tofta på Gotland vilket ger dig extra närhet till att uppleva den omtyckta stranden.

Sudersand och Ekeviken på Fårö

Den mest välbesökta stranden på Fårö är Sudersand. Sudersand är långgrund och passar barnfamiljer. Ekeviken är en annan långgrund och badvänlig strand som ligger på Fårö.

Norderstrand och Gustavsvik

Både Norderstrand och Gustavsvik ligger i närheten av Visby, så att man både kan gå eller cykla från centrum. Gustavsvik har en lång brygga som vid skrivande stund är handikappsanpassad, dock är botten inte så sandig men den har en sandstrand. Norderstrand har en liten sandstrand.

Kvarnåkershamn

Badstranden vid Kvarnåkershamn är liten, men barnvänlig. Fungerar bra för familjer som har valt att hyra stuga på Gotland.

Upplev Gotlands stränder

Boka boende på Gotland hos NOVASOL

Vill du njuta av öns härliga stränder är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga på Gotland. Vi har under många år erbjudit stuguthyrning på Gotland och kan idag erbjuda att stort och varierande utbud över hela ön. Samtliga stugor har inspekterats av våra medarbetare på ön och i alla bokningar ingår dessutom ett trygghetspaket. Läs gärna mer om våra stugor på Gotland och boka ditt boende direkt online!