Boende under Cykelvasan

Stugor och semesterlägenheter för uthyrning

Hos oss på NOVASOL kan du boka boende i bland annat Sälen under tiden som Cykelvasan pågår. Vi har ett stort utbud för dig som vill hyra stuga i Dalarna där flera ligger i bra läge för att ta dig till Cykelvasan.

Här på vår hemsida kan du – genom att fylla i önskade datum – enkelt och snabbt se vilka boenden som är lediga under den period du önskar hyra. Du kan boka ditt boende under Cykelvasan direkt här online, eller genom att ringa till vår Gästservice.

Samtliga semesterlägenheter och stugor i vårt sortiment har besökts av egen personal innan intag i sortimentet. Bokar du direkt genom oss så ingår dessutom vårt Trygghetspaket med bland annat bästa pris-garanti och avbeställningsskydd (se Hyresvillkor). Har du frågor när du ska boka boende under Cykelvasan? Tveka inte att kontakta oss!

Semester på cykel i Sälen

Om Cykelvasan i Dalarna

Det man brukar kalla Cykelvasan består av flera olika lopp. Här får du en kort beskrivning av varje: 

  • Cykelvasan 90. Huvudloppet går vägen genom hela det traditionella Vasaloppet. Från starten i Sälen, till målgången i Mora.
  • Cykelvasan 45. MTB-loppet (45 km) för den som gillar utmaning utan att vilja cykla hela vasan. 
  • Cykelvasan 30. Motionsloppet på 32 km som hela familjen kan vara med i. 
  • Cykelvasan Öppet Spår. Här cyklas samma rutt som Cykelvasan 90 men utan tävlingsmoment och med mindre trängsel.
  • Ungdomscykelvasan. Loppet som – på 32 km – är till för alla mellan 11-16 år. 
  • Cykelvasasprinten. Uppvisningsloppet cyklas av inbjudna elitcyklister samt de ur allmänheten som gått vidare från det öppna kvalet.
Boka boende under Cykelvasan

Stuguthyrning i Sälen med omnejd

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stugor och semesterlägenheter i stora delar av Dalarna. Bland annat finner du semesterbostäder med närhet till loppet, till exempel i Sälen och nära Mora.

Cykelvasan är bara ett exempel på att Sälen inte endbart är en vinterdestination – här finns upplevelser året om! Du kan till exempel hyra ett boende i Sälen i sommar under vecka 29. Då pågår nämligen den Svenska Dansbandsveckan. Med ett boende under Dansbandsveckan har du en bekväm bas att ta dig hem till efter att ha dansat loss på banorna.

Så gör en sökning redan nu för att hitta ditt nästa semesterboende. Här på vår hemsida kan du filtrera på det som är viktigt för just dig. Allt för att du ska finna en stuga eller semesterlägenhet som passar just dig. Du kan genomföra din bokning direkt här online men självklart är du också välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna.