Stugor och hus för en fiskesemester i Blekinge

Vill du testa på en fiskesemester i Blekinge? Då har du kommit rätt hos NOVASOL. Vi har många fiskehus i Blekinge och övriga landet som erbjuder dig som gäst utmärkta förutsättningar för en oförglömlig semester.

Valmöjligheter och variation

I vårt utbud av fiskehus i Blekinge finner du stora och små boenden av olika standard, gemensamt för alla är dock att de är anpassade just för dig som är fiskeintresserad. Här får du oftast också tillgång till egen båt eller har möjlighet att hyra en.

Blekinge skärgård erbjuder verkligt bra fiskemöjligheter efter många olika arter, fisket kan bedrivas med varierande tekniker. Skärgårdsfisket är fritt med handredskap för fritidsfiskaren och du har möjligheten att fiska varje dag genom att hyra en av våra stugor i Blekinge.

I det bräkta vattnet frodas särskilt gäddor men även såväl salt- som sötvattenfiskar och de växer till mycket imponerande storlekar. Här uppfylls årligen många fiskedrömmar och ett aktivt och engagerat catch-and-release fiske bedrivs för att även i framtiden kunna fånga stor fisk.

Vi uppmuntrar alla våra gäster som planerar att fiska i Blekinge att först kontrollera vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten. Det är viktigt att följa reglerna så att beståndet hålls på planerad nivå så att även framtida generationer ska kunna njuta av fisket.

 

Fiske i Blekinge under semester

 

Boka ett fiskehus för nästa semester i Blekinge

Genom att boka fiskehus i Blekinge för din semester får du chansen att utforska både välkända och mer hemliga fiskeställen helt i din egen takt, men du kan även hyra någon av de många lokala guiderna för att maximera dina chanser.

Njut sedan av din grillade fångst från verandan till något av våra fiskehus i Blekinge och låt solnedgångens sista strålar värma dig.

Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning och har något för alla smaker.

Varmt välkommen till oss när du vill hyra en av våra stugor i Blekinge eller vill ha hjälp med att boka boende för din fiskesemester i Blekinge!