Hyra hus i Torrevieja med pool

För dig som vill ha pool till ditt semesterhus eller din lägenhet

I Torrevieja kan vi erbjuda ett brett utbud av semesterbostäder med pool. Här finner du allt från stora semesterhus med egen pool, till lägenheter i bra läge som har tillgång till den delad pool.

Torrevieja är en mycket omtyckt plats att njuta av en semester i Spanien. På NOVASOL kan vi därför erbjuda ett brett utbud av semesterbostäder i området. Du finner dem alla här på vår hemsida där du också kan boka ditt boende direkt online. Givetvis är du också välkommen att ringa till vår Gästservice om du skulle ha några frågor eller vill ha hjälp med att boka. 

Boende i Torrevieja med pool

Lata dagar vid poolen

Genom att hyra hus i Torrevieja med pool för din semester så slipper du planera packningen inför strandbesöket. Du behöver inte fundera på var man kan äta, gå på toa, eller var du kan parkera. Badet är ju direkt utanför din semesterbostad.

Har du dessutom ett semesterhus i Torrevieja med en egen pool, behöver du inte bry dig om andra badsugna besökare. Eller för den delen tider. Ta ett kvällsdopp när du känner för det eller kliv ut och sola dig vid poolen direkt efter frukost. Utan att behöva paxa solstolen.

Huruvida din semesterbostad i Torrevieja har egen pool eller inte står beskrivet på objektpresentationen. Där ser du om det är en gemensam pool eller ej och du kan även se om till exempel poolen finns är tillgänglig under en viss del av året.

Ett hus att hyra med pool nära Torrevieja

Njut av en semester i Torrevieja

Spanska Torrevieja är som tidigare nämnt en mycket omtyckt plats av oss svenskar. Att spendera sin semester i ett semesterhus eller en lägenhet här gör att du kommer nära resmålet för att verkligen uppleva allt det har att erbjuda.

Från ett boende i Torrevieja har du en bra bas för att uppleva stadens marknader, spela golf på på någon av den många banorna, eller besöka stränder som La Mata och Playa del Cura. I Torrevieja finner även den kulturellt intresserade flera attraktioner såsom museum.

Vy över Torrevieja

Boka boende med pool i Torrevieja hos NOVASOL

Vill du hyra hus i Torrevieja har vi många alternativ att erbjuda. Är det viktigt att just pool finns till din semesterbostad, kan du kan lätt filtrera på detta. Då visas enbart semesterbostäder i Torrevieja som har pool att tillgå. Ett tips är att också klicka i reseperioden du önskar. Du visas enbart lediga boenden med pool i Torrevieja när just du vill boka. 

På NOVASOL hoppas vi att du som vill hyra hus i Torrevieja med pool kommer hitta ditt boende hos oss. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om något boende till din nästa semester.