Hyra hus i Costa Brava med pool

Få en riktigt härlig sol- och badsemester

Att hyra hus i Costa Brava med pool är ett säkert kort för en lyckad semester. Det gör inte så mycket om semesterhuset ligger några meter för långt från vattnet eller om det är lite för kallt i havet. I ett semesterhus i Costa Brava med pool kommer ni att ha allt ni behöver på tomten. Både stora som små uppskattar att kunna ta ett svalkande dopp när värmen blir för påtaglig.

Dagar fyllda med lek

Genom att hyra hus i Costa Brava med pool har ni en bra utgångspunkt för att upptäcka allt Katalonien har att erbjuda. Ni kan åka på dagsutflykter och upptäcka den ”vilda kusten” som Costa Brava även kallas. När ni vill ta en paus från äventyren kan ni ta en avkopplande dag vid poolen. Simma några längder, lek med barnen eller bara ligg och njut av solen på en luftmadrass. När ni hyr ett hus med pool i Costa Brava har ni inga tider att passa och inga andra ni måste anpassa er efter som ni hade behövt göra om ni bott på hotell. I ett semesterhus finns det ingen som kommer och klagar på om ni tar ett kvällsdopp några timmar försent eller om ni råkar skvätta lite mycket vatten när ni hoppar i poolen. Att hyra hus i Costa Brava med pool innebär frihet. Gör precis vad ni känner för i stunden och njut av att vara tillsammans. I ett semesterhus i Katalonien kommer ni få en minnesvärd semester!

Hus med pool i Costa Brava

Om ni är intresserade av att hyra hus med pool i Katalonien har NOVASOL ett brett utbud av semesterhus i Costa Brava med pool. Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning och alla våra semesterhus kvalitetssäkras vilket betyder att de inspekterats av våra duktiga medarbetare innan de tas in i sortimentet. Du kan boka direkt online eller ringa till vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta ditt drömboende.