Hyra hus i Barcelona med pool

Få en badfylld storstadssemester

Genom att hyra hus i Barcelona med pool kommer ni garanterat få en omväxlande semester. Samtidigt som ni har möjlighet att ta del av allt storstaden har att erbjuda kan ni koppla av hemma vid poolen och bara njuta av solskenet. Möjligheterna gör att hela familjen kommer att uppskatta ett semesterhus med pool i Barcelona!

 

En variation av shopping och bad

Strosa runt på Barcelonas gator, ta del av shoppingutbudet och känn den härliga atmosfären. Fördelen med att hyra hus i Barcelona med pool är att du när som helst kan ta en paus i shoppandet och åka hem för att ta ett svalkande bad. Ni kan själva välja när ni vill känna pulsen inne i staden och när ni vill koppla av vid poolen - att hyra hus i Barcelona med pool innebär frihet. Ni har inga tider att passa och inga andra att anpassa er efter som ni hade haft om ni bott på hotell. I ett semesterhus finns det ingen som kommer och klagar om ni tar ett kvällsdopp några timmar för sent eller om ni råkar skvätta lite mycket vatten undertiden ni spelar volleyboll i poolen. Ni har bara er själva att ro om och kan njuta av att vara tillsammans.

I ett hus med pool i Barcelona kan du ta ett svalkande dopp när värmen blir för påtaglig. Både stora och små tycker om att leka i poolen, ni kan tävla om vem som kan simma snabbast eller skvätta mest när ni gör ”bomben”. Ta tillvara på tiden ni har tillsammans och njut av er hyra hus i Barcelona.

Semesterbostad i Barcelona

Det är inget snack om saken att Barcelona är en stad som har mycket att erbjuda. Om ni är intresserade av att hyra hus i Katalonien med pool har NOVASOL ett brett utbud av semesterhus med pool i Barcelona. Vi har både lägenheter och semesterhus i alla prisklasser och storlekar så vi hoppas att du hittar ett boende som passar dig! Du kan boka direkt här på vår hemsida eller ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta ditt drömhus!