Hyra hus på Kanarieöarna

Sol, värme och semesterbostäder för uthyrning

Drömmer du om att hyra hus på Kanarieöarna? Med ett semesterhus i Spanien får du en fantastisk vistelse med sol och bad, god mat och spännande upplevelser. Novasol är en av Sveriges största stugförmedlare med ett brett utbud semesterbostäder på Kanarieöarna.

Kanarieöarna är ett paradis med vackra sandstränder och ett härligt klimat året runt. Ö-gruppen består av sju större öar: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Teneriffa, La Palma, Gomera, El Hierro och några mindre öar. Varje ö har sin egen charm: bor du i ett semesterhus på Kanarieöarna på Gran Canaria får du uppleva Maspalomas ökenlandskap och ska du hyra hus på Kanarieöarna på Teneriffa får du inte missa den populära karnevalen.

Upptäck det genuina Kanarieöarna

Ett spännande sätt att semestra på

Ö-gruppen är mest berömd för sina härliga stränder och hyr du semesterhus på Kanarieöarna på Teneriffa får du många chanser till avkoppling på den populära stranden Playa de las Americanas. Semestrar du på Gran Canaria kan vi tipsa om den barnvänliga stranden San Agustin eller sanddynerna vid Maspalomas. Tillbringar du ledigheten på Lanzarote kan du njuta av de gyllene sandstränderna vid Puerto del Carmen.

Det finns många fördelar med att hyra hus på Kanarieöarna. Genom att bo i ett semesterhus i Spanien kan du själv styra över din vistelse, slipper trängas med andra och får en chans att uppleva lokalbefolkningens vardag. Alla våra semesterbostäder på Kanarieöarna har kök och även om du inte vill tillbringa ledigheten i köket är det skönt att kunna värma välling när som helst under dygnet eller ha möjlighet att svänga ihop en god middag.

Att hyra hus på Kanarieöarna är också en bra bas för utflykter. Semestrar du på Teneriffa kan du ta linbanan upp till vulkanen Teide eller vandra i lavatunnlar. Ska du hyra hus på Gran Canaria får du inte missa en tur till den fascinerande klippformationen Roque Nublo.

Ett semesterhus på Kanarieöarna med pool och utsikt

Boka semesterhus på Kanarieöarna i dag

Här på hemsidan kan du skriva in dina sökkriterier som exempelvis pool och hitta ett semesterhus på Kanarieöarna som passar just dig. Alla våra semesterbostäder på Kanarieöarna ägs av privatpersoner vilket gör vårt utbud unikt. Behöver du hjälp att hyra hus i Spanien, kan du ringa vår kundtjänst. Välkommen!