Hyra hus i Spanien med pool

Att hyra hus i Spanien med pool är en svårslagen semesterupplevelse. Plaska runt i det härliga vattnet, barnen kommer att leka oavbrutet i flera timmar och de vuxna kommer ha svårt att inte göra detsamma. En pool ger perfekta förutsättningar för att hela familjen ska få en minnesvärd semester i Spanien.

Härliga dopp i poolen

Njut av varandras sällskap

Hyr du ett semesterhus i Spanien har ni tid att umgås tillsammans och njuta av varandras sällskap. Ni har inga tider att passa och ni väljer att göra vad ni känner för just då.

Sevärdheterna att besöka och aktiviteterna att upptäcka i landet är flera, men genom att hyra hus i Spanien med pool är det helt okej att stanna ”hemma” en dag och bara ligga och njuta vid poolen. Ligg i solstolen och låt solen värma din kropp, när det blir för varmt är det bara att hoppa i plurret. När solen börjar gå ner kan ni avnjuta en god middag med lokala delikatesser tillsammans på terrassen för att sedan, när barnen har gått och lagt sig, ta ett sista dopp alltmedan solen går ner i horisonten.

Svalkande dopp i en egen pool

I Spanien har majoriteten av våra semesterbostäder tillgång till pool, många utav dessa är också egen pool vilket innebär att ingen annan än du och ditt resesällskap har tillgång till den.

Genom att hyra hus i Spanien med egen pool har ni inga andra gäster att anpassa er efter och ni kommer inte mötas av några surar miner om ni råkar skvätta lite för mycket vatten. För dig som har semester i Spanien med barn, blir det också betydligt lättare att hålla koll vid poolområdet.

Vårt utbud av semesterhus i Spanien som har en egen pool ökar hela tiden eftersom våra rådgivare dels tar in nya boenden i sortimentet men även rådger ägare som vill bygga en pool. Därför kan du året om finna nya semesterbostäder i vårt spanska utbud som har en egen pool. Eftersom varje boende är unikt och du nyttjar det själv när du bokar, är det också först till kvarn som gäller. Vänta därför inte för länge med att boka om du har hittat ett poolhus i Spanien som passar just dina önskemål för semestern!

Njut vid poolkanten

Nästan alltid en pool

Självklart har inte alla boenden möjlighet till att ha en egen pool. Kanske har ni valt att hyra en lägenhet på en semesterort eller ett radhus på en resort? Även om så är fallet kan ni fortfarande få tillgång till en utomhuspool.

Faktum är att Spanien är det land där allra flest av våra semesterbostäder har tillgång till pool. Detta har gjorts möjligt genom pooler som delas av flera boenden. Din semesterbostad har du fortfarande helt själv men du erbjuds också möjligheten till svalkande dopp när det passar dig. Pooler som delas kallar vi Gemensam. Om poolen till det boende du vill boka är gemensam, står beskrivet på den specifika objektpresentationen här på vår hemsida.

Som pricken över i kan du faktiskt även hyra hus i Spanien även med bubbelpool! Perfekt om man vill lyxa till sitt semesterboende lite. Med en bubbelpool inomhus kan ni njuta av varma och avkopplande bad året om – oavsett väder ute. För utomhuspooler i Spanien generellt, är de uppvärmda av solen. Om poolen därför är öppen under en vissa period av året, står beskrivet på respektive objektpresentaiton.

Pool till ett av våra hus i Spanien

Varför poolhus i Spanien med NOVASOL?

Är ni intresserade av att hyra hus i Spanien med egen pool kan ni göra det direkt här på vår hemsida eller genom att ringa vår kundtjänst. Hos NOVASOL finner du ett stort utbud av hus med pool i Spanien så vi hoppas och tror att du kommer hitta ett boende som passar just dig.

NOVASOL har arbetat med förmedling av semesterhus och lägenheter sedan 1968 och idag kan du välja mellan allt från att hyra hus i Spanien, till Kroatien, Sverige, Italien och många fler destinationer. Precis som för alla andra resmål så har vi egen personal i Spanien som besöker och skriver kontrakt med varje semesterbostad innan den tas in i sortimentet. Detta för att säkra att bostaden uppfyller våra krav och att verkligheten motsvarar presentationen när du bokar.

Eftersom vi vet att många sätter stor betydelse i att det finns en pool, arbetar vi med att så många boenden som möjligt i Europa erbjuder just detta. Därför kan du också hyra semesterhus med pool i nästan alla länder som vi på NOVASOL är verksamma.

Vi finns också med dig under din resa på så sätt att bokning och betalning sker med oss och du kan alltid ringa till oss om du har frågor. Även när du är på plats så kan du kontakta vår hotline om du skulle ha problem och uppleva att de inte har kunnat lösas av husägaren och/eller kontaktpersonen.

Till samtliga våra hus och semesterlägenheter ingår vårt Trygghetspaket – som bland annat innehåller avbokningsskydd – helt utan extra kostnad när du bokar.

Välkommen att hyra hus i Spanien med pool hos oss på NOVASOL!