Hyra hus i Costa del Sol med pool

Njut av bad på ljusets kust

Genom att hyra hus i Costa del Sol med egen pool kan du njuta av solkusten på allra bästa sätt. Costa del Sol har solsken 320 dagar om året vilket gör kusten till det perfekta resmålet om man är ute efter en sol- och bad semester.

När du hyr hus i Costa del Sol har du aldrig långt till havet, men i ett semesterhus i Costa del Sol med pool du kan ta ett svalkande dopp precis när du vill direkt utanför dörren.

Semesterhus i Costa del Sol med pool

Lekfylld semester

När ni hyr ett hus med pool i Costa del Sol har inga tider att passa och inga andra att ta hänsyn. När man exempelvis bor på hotell måste man anpassa sig efter andra gäster men i ett semesterhus i Costa del Sol med pool kan ni leka i poolen bäst ni vill, när ni vill och hur mycket ni vill. Det finns ingen som kommer och säger till om ni tar ett kvällsdopp några timmar för sent eller råkar skvätta lite för mycket när ni hoppar i vattnet. Ett hus med pool i Costa del Sol innebär frihet och det uppskattas av både stora och små.

Det är svårt att inte bli förälskad i det underbara klimatet. Ligg i solstolen och njut av solen som värmer din hud. När det blir för varmt är det bara att hoppa i plurret och låta vattnet svalka dig. Lek med barnen, simma några varv eller ligg på luftmadrassen och dra fingrarna genom vattnet. Under de ljuva kvällarna kan ni tillsammans sitta på terrassen och avnjuta en middag med lokala delikatesser för att sedan avsluta dagen med ett sista dopp.

Boende med pool i Costa del Sol

Stort utbud av semesterboenden med pool

NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus i Andalusien med pool. Om ni är intresserade av att hyra hus i Costa del Sol med egen pool kan ni boka direkt här på vår hemsida eller via vår kundstjänst.

NOVASOL har flera års erfarenhet av stuguthyrning och alla våra semesterhus kvalitetssäkras vilket innebär att de inspekteras innan de tas in i sortimentet. Välkommen att hyra hus i Costa del sol med pool!

Gitarrformad pool i Costa del Sol, Spanien