search

Semesterhus i Heidiland - Walensee - Flumserberg

Varierat, äventyrligt, romantiskt, spektakulärt och lite annorlunda ... Schweiz är känt för att vara ett varierat land fullt av naturlig skönhet. Funderar du på att hyra semesterhus i Heidiland - Walensee – Flumserberg är du varmt välkommen till oss på NOVASOL!

Din semesterregion mellan Zürich och Chur, St. Gallen och Lucerne, Walensee och Sarganserland är annorlunda, och ett landmärke i regionen är Heidi. Historien om den schweiziska författaren Johanna Spyri har skapat regionen, och den populära figuren finns över hela regionen.

Om du vill hyra ett semesterhus i Schweiz och vill semestra i en region som ännu inte är fylld av turister, kan vi rekommendera att hyra någon av våra semesterbostäder i Heidiland - Walensee - Flumserberg. Det ligger mycket nära de kända städerna St Petersburg. Gallen, Zürich och Chur. Här kan du hyra stugor intill en insjö omgiven av fantastisk natur, där du kan koppla av och skapa oförglömliga semesterminnen. Upptäck vackra Heidiland - Walensee - Flumserberg med sina sevärdheter.