Allmänt om Österrike

Hyra hus och lägenheter i Österrike

Österrike är att land med lång tradition av turism. Här väntar alper, härliga naturupplevelser och friluftsliv, men Österrike erbjuder även en väl utvecklad infrastruktur, många kultur- och konstupplevelser och sist men inte minst ett gästvänligt och gemytligt folk som gör att man lätt tar Österrike till sitt hjärta. Utforska Österrike genom att hyra hus, lägenhet, stuga.

 

Hyr hus eller lägenhet i Österrik

 

I Österrike finns otaliga sevärdheter, kulturella upplevelser och vackra naturupplevelser, som förtjänar att upptäckas. På grund av sitt gynnsamma geografiska läge, finns i Österrike en fascinerande blandning av många olika europeiska kulturer och landet har en enorm kulturrikedom.

Vare sig man är i bergen, vindalarna eller städerna, finns nästan oändliga möjligheter att ta del av landets kulturskatter. Städer som Wien och Salzburg är t ex sanna guldgruvor för musik, konst och vackra byggnader. Överallt i landet finns upplevelser för både öga och öra; på borgarna och slotten, i konsertsalarna och operahusen vid skådespel och lokala traditionella arrangemang. Hyr stugor och lägenheter i det vackra Österrike!

 

Hyr stuga i Österrike och njut av landets vackra natur

 

Oavsett om man vill ha avkoppling eller en semester fylld av aktiviteter, så är ett semesterhus, en stuga eller en lägenhet den perfekta utgångspunkten för en semester i Österrike - oavsett årstid. Den österrikiska naturen är mycket variationsrik och har mycket att erbjuda. Här finns snötäckta alptoppar, stora skogar i norr, vackra, glasklara sjöar i det berömda Salzkammergut och stora sjöar som Bodensee längst i väster och Neusiedlersee i öster. Vandring och skidåkning är därmed bara två av de många fritidsaktiviteter som en sommar- eller vintersemester i Österrike kan erbjuda.

Historiska orter, idylliska byar, avsides belägna stugor i bergen samt många slott och borgar och en rad av teatrar och operahus ger alla möjligheter för en perfekt och allsidig semester.

Semester i Österrike passar såväl ung som gammal - antingen kan man tillbringa en avkopplande semester med ett härligt semesterhus som utgångspunkt eller hyra en stuga i en av Österrikes många skidområden och tillbringa semestern i pisten.

Våra semesterhus, stugor och semesterlägenheter ligger mestadels i idylliska byar eller i små städer och är ofta byggda och inredda i typisk österrikisk stil. Välkommen att hyra någon av våra stugor i Österrike