Stugor i Norges fjällområden

Stugsemester bland fjäll och berg

Funderar du på att hyra stuga i Norges fjällområden? Då ska du fortsätta läsa. Här nedan får du veta mer om stuguthyrning i Norge och våra stugor i fjällregionen.

När man talar om fjällområdena i Norge handlar det inte bara om högfjällen, utan även de inre delarna av Sydnorge. Hit räknas till exempel Telemark eller Oppland. Bland norrmännen själva är det mycket populärt att hyra stugor i Norge, oavsett årstid så gillar dem sina 'hytter'. Norges bergsområden har mycket att erbjuda alla som tycker om att vistas i naturen.

 

Mycket att se fram emot i norska fjällen

Många av NOVASOLs stugor i Norges fjällområden ligger nära välskötta längdåkningsspår och omtyckta skidbackar. Ska du hyra stuga i Norges fjällområden brukar det heller inte vara långt till mysiga orter där du och din familj kan lära er mer om landets kultur.

Trots att stuguthyrning i Norges fjällområden förknippas med skidsemester, upptäcker allt fler turister området under andra årstider. Hösten är till exempel en vacker semestertid att hyra stuga i Norges fjällområden på. Då är luften hög och klar och naturen är klädd i alla höstens färger. Under sommaren finns många fina områden för vandring, bergsklättring, bär- och svampplockning, fiske och kanotpaddling. En av NOVASOLs stugor i Norge är därför den idealiska utgångspunkten för din semester!

 

Boka boende i Norges bergsområden

Blev du nyfiken på att hyra stuga i Norges fjällområden, kan du boka semesterbostad via NOVASOL. Vi erbjuder stuguthyrning i Norge på populära platser som till exempel Trysil. Önskar du en traditionell timmerstuga eller ett storslaget semesterhus med bastu och jacuzzi? NOVASOL har stugor i Norges fjällområden för alla – avsett budget.

Det finns mycket att vinna på att hyra stuga i norska fjällen via NOVASOL. Hyr du en av våra stugor i Norges fjällområden så slipper du trängas med andra semesterfirare, kan sätta dina egna morgonrutiner och får en bra utgångspunkt för utflykter i närområdet. Alla NOVASOLs fjällstugor har dessutom ett eget kök så att du både kan spara pengar och få en riktigt bekväm semester. Övertygad? Här på hemsidan ser du alla våra stugor i Norges fjällområden och kan även göra en bokning. Välkommen till NOVASOL när du söker stuguthyrning i Norges fjällområden!