Stugor i Skjolden

Ta del av Skjoldens fjordar och fjäll

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Skjolden och ta del av Norges vackra fjordar och fjäll. Vid foten av världens längsta fjord, Sognefjorden, ligger Skjolden. Skjolden ligger överväldigande vackert till med fantastisk utsikt över fjordar och fjäll. Det är den givna platsen att semestra på om resan går till Norge! Förutom naturupplevelser utöver de vanliga finns det massor av aktiviteter året runt för hela familjen. NOVASOL har flera stugor i Sign og Fjordane för dig som vill uppleva det överväldigande landskapet. Skjolden är en by i Luster kommun som ligger i länet Sogn og Fjordane fylke. Filosofen Ludwig Wittgenstein som bodde en del av sitt liv i byn och som därmed gjorde byn till en filosofisk turistattraktion. Genom NOVASOL kan du hyra stuga i Skjolden och besöka en vackra byn.

 

Vandra i vackra Skjolden

Om du planerar att gå vandringsturen från Skjolden får du uppleva norsk natur på nära håll, så glöm inte packa ner vandringskängorna. Här finns flera vackra vandringsleder i den fina naturen. NOVASOL har flera stugor i Skjolden för dig som uppskattar att vandra. På södra sidan av Lustrafjorden finner du till exempel Munthehuset som nyligen restaurerades. Urnes Stavkirke från omkring år 1130 är ett annat givet stopp på vandringsturen. Om du vill gå på en lite längre tur ligger Dale kirke cirka tio kilometer från staden. Hjortenes dal ligger bara fem kilometer från staden. Här får du möjlighet till att uppleva hjortar på nära håll i deras naturliga miljö. Detta brukar uppskattas av både små och stora. NOVASOL har flera stugor i Norge för dig som vill vandra eller besöka Hjortenes dal på din semester.

Skjolden är verkligen en pärla i det vackra norska landskapet. NOVASOL kan som stuguthyrning i Norge erbjuda flera fina stugor i Skjolden för dig som vill uppleva den vackra byn och naturen i området.