Stugor i Skei

Upplev den charmerande fjällstaden

Genom att hyra stuga i Skei kan du ta del av det vackra Norge året om. Här kan du åka skidor på vintern, vandra eller spela golf på sommaren. I Skei finns det alltid något att göra. NOVASOL har ett stort utbud av stugor i Norge för dig som vill besöka det natursköna Skei. Skei som ligger vackert beläget i länet Sogn og Fjordane fylke har allt som man förväntar sig av Norge.

NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Norge och har flera stugor i Skei för dig som vill besöka denna charmerande lilla fjällstad. Missa inte att besöka stadens fjällkyrka, ritad av Eivind Eriksen och restaurerad under 2001. Det anordnas ofta konserter i Kyrkan som absolut är värda ett besök.

 

Sommar och vinterstaden Skei

Sommar eller vinter, Skei har massor av att bjuda på för hela familjen. Om du planerar att semestra i Norge är denna stad ett självklart val. Om sommaren bjuder Skei bland annat på 18-håls goflbana som ligger vacker till i norska högfjället. Om du hellre vill testa din förmåga på ett par skidor har staden fantastiska skidsår i Skeikampen som ofta är ordentligt snötäckta på vintern. Genom att hyra stuga i Skei har du inte långt till ortens skidspår.

Det högsta fjället i Skei är Snønipa som är nästan en kilometer högt. Det kan vara en utmaning för de flesta att vandra över Snønipa men utsikten är värd mödan. Området är dessutom känt för sina många vackra cykelturer om man föredrar hjul framför fötter.

Genom att hyra stuga i Sogn og Fjordane kan du ta del av traktens vackra natur. NOVASOL har flera stugor i Skei för dig som vill besöka en fina orten sommar som vinter.