Stugor i Fjärland

Idylliska Fjærland

Genom att hyra stuga i Fjärland kan du ta del av en vacker och mångfacetterad natur. Vid foten av Jostedalsbreen ligger Fjærland, en idyllisk liten stad i Norge. Här finns något för alla! Fjærland har en vacker natur, en nationalpark och spännande arkitektur. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Sogn og Fjordane och ta del av det vackra Fjärland.

Fjärland är en liten by, som ligger innerst i Fjærlandsfjorden. Byn är lugn och idyllisk som bara en by kan vara. Här kan du strosa runt på gatorna och verkligen njuta av lugnet på din semester. NOVASOL har flera stugor i Fjärland för dig som vill ha en lugn semester utan några måsten. Med fjorden på ena sidan och Jostedalsbreen på den andra ligger byn vackert beläget, utsikten är något som du inte vill missa!

NOVASOL har stuguthyrning i Norge för dig som planerar att semestra i vårt grannland. Fjärland är ett givet val för den lugna semestern med familjen. Passa på att njuta av din semester i det idylliska Fjärland. Här kan du ta del av det bästa som norsk natur kan erbjuda. I Fjärland finns vandringsleder, fiske och avslappning med utsikt över fjällen. Under sommarhalvåret är det möjligt att segla med minifärja på fjorden. Fjärland ligger i kanten mot Josteldalsbreen. Med sina 487 kvadratkilometer är Josteldalsbreen den största glaciären på det europeiska fastlandet. Bøyabreen, som är lätt att nå från byn, är helt enkelt en fantastisk naturupplevelse som du inte får missa. Genom att hyra stuga i Fjärland kan du uppleva det vackra landskapet.

I Fjärland finns också en intressant historia. I byn ligger Norsk Bremuseum, som byggdes 1995 och är ritad av Sverre Fehn. Byggnaden i sig är en upplevelse, och innanför finns en stor utställning om glaciärerna: hur de uppstod, hur de har utvecklat sig genom tiderna och mycket mer.

NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Norge för dig som vill semestra i en vacker och idyllisk miljö. Semestra i Norge långt bort från alla måsten. Genom att hyra stuga i Fjärland och njuta av en lugn och harmonisk semester.