Stugor i Mysuseter

Semester i vacker miljö vid Rondane nationalpark

Upplev förtrollande natur med en av NOVASOLs stugor i Mysuseter! Genom att hyra stuga i Mysuseter får du gott om tid att njuta av allt som trakten har att erbjuda. Här nedan kan du läsa mer om NOVASOLs stuguthyrning i Mysuseter.

 

Bli ett med naturen under semestern

Endast 13 kilometer norr om Otta ligger bergsbyn Mysuseter i norra Buskeruds län. Om du gillar stora vidder och vacker natur blir du inte besviken här. NOVASOL har ett härligt utbud av stugor i Mysuseter som bara ligger några få kilometer ifrån Rondane nationalpark. Här finns också närhet till sjöar, längdåkningsspår och fantastiska skidbackar.

Djupa skogar och blanka sjöar, snötäckta berg och mjuka dalar. Mysuseters natur fullkomligt ber om att utforskas. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Norge under sommaren, kommer du få många tillfällen att snöra på dig vandringskängorna. Passa även på att bada i de närbelägna sjöarna eller koppla av med fiskespöt om du ska hyra stuga i Mysuseter.

Att hyra stuga i Oppland under vintern är mäkta populärt. Under vintern finns preparerade längdåkningsspår i närheten och från stugan kan du även ta dig till härliga skidbackar för att åka slalom eller varför inte snowboard? Många av våra stugor i Mysuseter ligger i anslutning till områdets stora hotell och du kan få ta del av hotellets sköna Spa-anläggning mot en avgift.

 

Boka din stuga i Mysuseter hos NOVASOL

Blev du intresserad av att hyra stuga i Mysuseter så kan du kontakta oss på NOVASOL. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Mysuseter i många storlekar och prisklasser. I vårt sortiment hittar du allt från traditionella, timrade stugor med enkel inredning till exklusiva semesterhus i Mysuseter med plats för hela familjen. Många av våra stugor i norska fjällen har även braskamin – ett perfekt sätt att bli varm efter en ansträngande dag i naturen.

Vi på NOVASOL vill ge dig en mer personlig semester. Därför är samtliga av våra stugor i Mysuseter privatägda. För att garantera att våra stugor når upp till NOVASOLs höga standard, besiktas de regelbundet av kunnig personal. Välkommen till oss när du vill hyra stuga i Mysuseter!