Stugor i Heidal

Fantastiska naturupplevelser i övre Gudbrandsdalen

Välkommen till NOVASOLs stugor i Heidal! Genom att hyra stuga i Norge får du en härlig semester i naturen. Här nedan kan du läsa mer om vår stuguthyrning i Heidal.

Orten Heidal ligger i Gudbrandsdalen i länet Oppland. Heidal är vida berömd för sina djupa skogar och snötäckta fjäll, spännande äventyrsmöjligheter och lokala delikatesser. Om du planerar att semestra i Norge tillsammans med familjen är Heidal en lysande plats att resa till.

 

Natur och kultur i Heidal

Tänk att vakna upp i en av NOVASOLs stugor i Heidal, äta en god frukost och bege dig upp i backarna. Du kan se fram emot många härliga timmar i slalombacken eller i längdskidskåret om du semestrar i Gudbrandsdalen. Efter en ansträngande dag i kylan är det skönt att veta att en varm stuga väntar på dig.

Det finns även fördelar med att hyra stuga i Heidal under sommaren. När snön är borta kan du vandra i den närbelägna nationalparken, fiska eller testa på pulshöjande forsränning i Sjoa.

Mesosten Heidalost är en specialitet för Heidal. Den söta, bruna osten tillverkas på gårdar och av det lokala mejeriet. Ska du hyra stuga i Heidal, är Heidalost det du ska ha på frukostmackan eller på tunnbrödet när du är på utflykt. Vill du uppleva mer lokalkultur kan du passa på att ta en titt på stadens kyrka som är utsmyckad av den lokale konstnären Mattias Fjerdinggren.

 

Boka Heidal för semestern

Blev du intresserad av att hyra stuga i Heidal, kan du titta närmare på NOVASOLs stugor i Oppland. Vi har semesterbostäder i alla prisklasser: från enkelt inredda stugor i Heidal till charmiga lägenheter och lyxiga semesterhus med bastu.

Att hyra stuga i Norges bergsområden är tryggt och säkert. När du hyr en av NOVASOLs stugor i Norra Buskerud, ingår alltid ett trygghetspaket med ett grundläggande avbeställningsskydd. Dessutom kan du alltid ringa oss om du skulle får problem under vistelsen i en av våra stugor i Heidal. Här på vår hemsida kan du hyra stuga i Heidal samt se aktuell information kring vårt trygghetspaket. Vill du veta mer om stuguthyrning i Heidal, kan du ringa NOVASOLs kundtjänst. Välkommen!