Stugor i Gålå

Bland skidspår och Peer Gynt

 

Semestra i Norge i år! Att hyra stuga i Gålå är en bra idé om du önskar en semester med skidåkning och förtrollande natur. NOVASOL erbjuder prisvärd stuguthyrning i Gålå.

Gålå är en idyllisk liten by, eller tettsted som det kallas i Norge, som ligger i Gudbrandsdalen i länet Oppland. Gålå ligger cirka 1 000 meter över havet och är mest känd som en liten skidort. Byns skid- och sommararena, attraherar många turister varje år. Ska du hyra stuga i Gålå, kan du enkelt ta dig till byn från den lilla flygplatsen Wadahl Flygplass.

 

En avkopplande vistelse i Gålå

Om du tänker semestra i Norge med familjen - med eller utan skidor - är det ett bra val att hyra stuga i Gålå. Från en av NOVASOLs stugor i Gålå får du nära till liftar och slalombackar, längdskidspår och norsk kultur. Bor du i Gålå kan du susa nedför kritvita backar, åka längskidor genom det vackra landskapet eller mysa framför brasan med familjen.

Sedan 1989 har Henrik Ibsens Peer Gynt framförts i Gålå och sedan 1993 till Edvard Griegs musik. Ska du hyra stuga i Gålå kan du njuta av denna fantastiska föreställning, som är en av de bästa som norsk teater har att erbjuda. Att bo i en av NOVASOLs stugor i Gålå är också en bra bas om du vill se mer av länet Oppland och Lillehammer.

 

Ett enkelt sätt att boka stuga i Gålå på

Här på NOVASOLs hemsida ser du hela vårt utbud av stugor i Norge. NOVASOL har prisvärda stugor i Oppland med alla sorters bekvämligheter – vissa av våra stugor i Gålå har exempelvis bastu och bubbelpool. Har du hittat ditt drömhus bland våra stugor i Norges bergsområden kan du boka stugan online. Behöver du hjälp att välja eller har frågor om våra stugor i Oppland, kan du ringa NOVASOLs kundtjänst.

Bokar du en av våra stugor i Gålå ingår NOVASOLs grundläggande trygghetspaket med bland annat ett avbeställningsskydd. Läs mer här på hemsidan om aktuella villor för trygghetspaket. Välkommen till NOVASOL när du letar efter stuguthyrning i Gålå!