Hyra stuga i Norra Tröndelag med hund

Skapa minnen

Väljer du att hyra stuga i Tröndelag med hund kommer du få en härlig och minnesvärd semester. Upptäck mellannorge och alla dess sevärdheter tillsammans med hela familjen, inklusive din hund. Vi har flera stugor i Norra Tröndelag där du kan njuta av din ledighet så varför inte spendera semestern i någon av våra stugor i Tröndelag med hund?

 

Vacker natur

Vi vill att hela familjen ska kunna följa med på semester och det tillkommer inga extra kostnader eller avgifter för att hunden följer med. Hitta ditt semesterboende här på vår hemsida eller ring till os så hjälper vi dig att hitta ett boende som passar dig och din hund. Vi har lång erfarenhet av att förmedla semesterbostäder och vi kvalitetssäkrar alla våra stugor för er skull.

 

Norge är ett väldigt vackert land med en helt otrolig natur. Här finns höga fjäll och djupa fjordar. Vandra på fjällen eller fiska i de glittrande fjordarna. Fotvandra längs en bit av Olav den heliges pilgrimsled som leder till Nidarosdomen i Trondheim. Ta del av den intressanta kulturen och historian som området bjuder på. Tillbringa dagarna ute och njut av den härliga naturen tillsammans med din hund. Genom att hyra stuga i Norge med hund kan du utforska landets storslagna natur tillsammans med din bästa vän.

 

Semester med hund

Att åka på semester med hund och hela familjen är väldigt mysigt. Rå om varandra och bara njut av att vara lediga tillsammans utan vardagens stress och måsten. Låt ert semesterhus vara mittpunkten för er semester när ni upptäcker det vackra landet Norge. Välkommen att hyra stuga i Tröndelag med hund hos oss på NOVASOL.