Stugor på Otröya

Njut av vacker natur året runt

Semestra på en norsk ö under semestern! Genom att hyra stuga på Otröya får du alla ingredienser till en avkopplande semester. Här nedan får du veta mer om NOVASOLs stuguthyrning på Otröya.

Om du planerar att semestra i Norge tillsammans med familjen är Otröya ett mycket bra val. Ön ligger i området Möre och Romsdal, här är naturen helt enastående. Hyr du stuga i Norge får du många tillfällen att fiska i Midfjorden, bada och vandra i naturen kring Otröya. Semestrar du i en av NOVASOLs stugor på Otröya under sommaren, får du inte missa jazzfestivalen i närbelägna staden Molde.

 

 

Njut av ö-liv under semestern

Tänk att vakna upp i en stuga i Norge, titta ut genom fönstret och endast se vatten och fjäll. Ön Otröya är ett eldorado för fiskeintresserade och många av våra stugor i Möre och Romsdal är så kallade fiskehus. Semestrar du i ett fiskehus har du oftast tillgång till en egen båt så att du enkelt kan åka ut på fjorden och fiska. Vissa av våra stugor på Otröya har även en anpassad plats för fiskrensning så att du enkelt kan göra iordning fisken för middagen.

Att hyra stuga på Otröya är en bra bas om du vill se dig omkring i mellersta Norge. Otröya är förbundet med andra öar och halvöar via broar och färjor. Ta exempelvis bron över till Molde där du kan besöka stadens domkyrka och Romsdals museum där du får lära dig mer om områdets kulturhistoria.

 

Boka stuga online dygnet runt, året runt

Det går snabbt och enkelt att hitta en stuga genom NOVASOLs stuguthyrning på Otröya. Att hyra stuga på Otröya online tar bara ett ögonblick. Kryssa bara för dina önskemål dyker det upp stugor på Otröya som motsvarar dessa. I vårt sortiment av stugor på Otröya finner du allt från enkelt inredda stugor, till exklusiva semesterhus med bubbelpool och bastu.

 

Har du frågor om våra stugor i Möre och Romsdal eller vill ha hjälp med bokningen kan du kontakta vår svensktalande kundtjänst! Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga på Otröya!