Stugor i Vågstranda

Upplev den idylliska lilla byn i Möre och Romsdal

Njut av en avkopplande semester med en av NOVASOLs stugor i Vågstranda. Genom att hyra stuga i Vågstranda får du många tillfällen att fiska, bada och vandra i vackra omgivningar. Här nedan kan du läsa mer om vår stuguthyrning i Vågstranda.

Vågstranda är en by i länet Møre og Romsdal i västra Norge med omkring 500 invånare. Här finner du majestätiska fjäll, grönskande dalar och turkosblå fjordar. Vågstranda ligger utmed Europaväg 136 och ska du hyra stuga i Vågstranda är det enkelt att ta sig till Molde, Kristiansund och den berömda Trollstigen.

 

 

En lugn semester i Vågstranda

Bor du i en av NOVASOLs stugor i Vågstranda kan du se fram emot en härlig semester med mycket friluftsliv. Snöra på dig vandringskängorna och bege dig ut i den fantastiska naturen eller fiska lax, torsk och röding i fjorden. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Vågstranda och vi har upptäckt att många åker till Norge just för att fiska. Därför erbjuder vi stugor i Norge som är anpassade efter fiskares behov. Hyr du en av våra fiskestugor, finns oftast tillgång till båt och fiskrensningsplats.

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Möre och Romsdal. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Vågstranda får du till exempel en bra bas för att se mer av Norges västkust. Besöker du Vågstranda under sommaren, kan du åka till Moldes jazzfestival eller ta en dagstur till Ålesund för att se den fantastiska staden i jugendstil. Ska du hyra stuga i Vågstranda måste du passa på att åka längs den hisnande vackra Trollstigen som slingrar sig över fjäll och dalar.

 

Hyr en stuga med naturen runt knuten

Vill du bo naturnära under semestern, ska du hyra stuga i Vågstranda. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har i dag ett varierat utbud av stugor i Norge. På vår hemsida kan du bläddra mellan de allra mest basala stugorna till välutrustade fiskestugor precis vid vattnet. Vill du hyra stuga i Möre och Romsdal, kan du göra det direkt online eller kontakta vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när du vill hyra en av våra stugor i Vågstranda!