Stugor i Öydegard

Vakna upp till ett av landets vackraste naturvyer

Mäktiga fjäll och turkosblå fjordar, fisketurer och sköna skogsvandringar. Det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor i Öydegard. NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling i Norge. Här nedan kan du läsa mer om vad det innebär att hyra stuga i Öydegard.

Öydegard ligger i västra Norge i regionen Möre och Romsdal och bjuder på ett av landets vackraste naturvyer. I närheten av Öydegard ligger staden Kristiansund som är byggd på ett flertal öar och sammanbundet med broar och en underjordisk tunnel. Ska du hyra stuga i Öydegard under sommaren, får du inte missa Molde jazzfestival som går av stapeln i Molde, en timme från Öydegard.

 

Upplev Norges västkust under semestern i Öydegard

Bor du i en stuga i Möre och Romsdal får du uppleva hänförande natur under semestern. Här finns majestätiska fjäll, fiskerika fjordar och sjöar. Gillar du att fiska har du kommit till rätt plats. Genom NOVASOLs stuguthyrning i Öydegard kan du hyra stuga i Öydegard som är anpassad för fiskeentusiaster. Hyr du ett fiskehus kan du enkelt ta båten ut på fjorden eller sjön för att testa fiskelyckan. Drar du upp en lax, torsk eller långa så är middagen fixad!

 

Att hyra stuga i Öydegard är också en bra utgångspunkt om du vill se mer av västnorges fantastiska natur. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Öydegard kan du dra på dig vandringskängorna och upptäcka landskapet eller ta bilen till Trollstigen som blivit korad till landets vackraste biltur. Kör du längs Trollstigen susar du fram längs slingrande vägar och får en hisnande utsikt över fjäll och fjord.

 

Ett varierat utbud av stugor och semesterlägenheter

Letar du efter en stuga i Möre och Romsdal? NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Öydegard och har ett härligt utbud stugor i Norge. I NOVASOLs Europasortiment finns allt mellan enkelt inredda stugor i Öydegard, till charmiga lägenheter och slottsliknande semesterhus. Alla våra stugor i Öydegard är handplockade av kunnig personal och besiktas regelbundet. Det enklaste sättet att boka bostad är att hyra online eller kontakta vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när du söker en stugförmedling i Norge i närheten av Öydegard!