Hyra stuga i Norge med hund

Njut av en semester tillsammans

Ta med hela familjen på semester genom att hyra stuga i Norge med hund. Slipp tänka på vem som ska passa er hund och gå runt och längta efter er bästa vän under tiden familjen är på semester. Njut istället av en härlig semester tillsammans med alla familjemedlemmar, utan att behöva lämna någon familjemedlem hemma, och koppla av tillsammans i en stuga i Norge.

 

Upplev Norges natur

Vi på NOVASOL vill att det ska vara lätt att ta med alla familjemedlemmar på semestern, inklusive den fyrbenta familjemedlemmen. Genom att hyra stuga i Norge med hund behöver inte någon i familjen avstå från att följa med. Det tillkommer inga extra kostnader eller avgifter för att hunden följer med på er semester. Sök här på vår hemsida för ett hitta ett semesterboende som passar hela ressällskapet eller ring till oss så hjälper vi dig och svarar på dina frågor om våra stugor i Norge med hund.

Vårt grannland Norge bjuder på en helt magisk miljö! Den norska naturen är varierande och har orörda djupa skogar, fjordar, fjäll och en lång vacker kust. Varför inte åka på semester med hund och låta din bästa vän också njuta av det vackra landskapet? Låt er stuga vara er bas för att utforska och upptäcka det vackra Norge med den sagolika naturen. Här finns gott om sevärdheter som uppskattas av hela familjen.

 

Semester med hund

Att hyra stuga med hund är en minnesvärd och trevlig upplevelse! Ta långa härliga promenader, lek och njut av att inte ha någon tid att passa och mys tillsammans i ett eget semesterboende utan att behöva anpassa er efter andra. Då du väljer att hyra stuga i Norge med hund har ni en bra utgångspunkt för en lyckad semester med hela familjen!