Stugor i Vestvikvågen

Rekreation och avkoppling vid Aucklandshamn

Lugn och ro, snöklädda fjäll och spegelblanka fjordar - det är vad du kan se fram emot om du ska hyra stuga i Vestvikvågen. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Vestvikvågen.

Vestvikvågen ligger i Sveio kommun i Hordalands län i västra Norge. Vestvikvågen är ett otroligt vackert, rekreativt område, nära skog och småfjäll och med bra shoppingmöjligheter. Med en av NOVASOLs stugor i Vestvikvågen får du en härlig vistelse i naturen.

 

En avkopplande semester i Vestvikvågen

Ska du hyra stuga i Vestvikvågen får du en perfekt plats att tillbringa en avstressande vecka eller två på. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Vestvikvågen kan du till exempel gå på upptäcksfärd i de stora skogarna som omger området eller besöka någon av hamnarna i närheten.

Vestvikvågen är ett paradis för sportfiskare. Nästan 10 % av Sveio kommun är täckt av färskvatten och det finns 282 olika sjöar att pröva lyckan i. Tycker du om att fiska ska du definitivt hyra stuga i Vestvikvågen. NOVASOL är en stugförmedling i Hordaland som har speciellt anpassade fiskestugor. Våra stugor i Vestviksvågen för fiskeentusiaster har ofta tillgång till båt och fiskrensningsplats.

Området är ett charmigt mål för seglare och livet här är präglat av närheten till havet. Ska du hyra stuga i Vestvikvågen finns goda möjligheter att segla på fjordarna eller ute på öppet hav. Du kan också ta en mer stillsam kanottur på till exempel Ålfjorden om du semestrar i en av NOVASOLs stugor i Vestvikvågen.

 

Ett härligt sortiment av norska stugor

NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Vestvikvågen för alla som vill semestra i Norge. Bland våra stugor i Vestvikvågen finns bostäder med enkel inredning och mer exklusiva semesterhus med bastu eller bubbelpool. Alla våra stugor i Norge har tillgång till eget kök och till många av våra bostäder går det att beställa städning eller hyra sänglinne.

Har du redan hittat din favoritstuga i Vestvikvågen bland alla våra stugor i Norge? Då bokar du enklast online eller över telefon. Vår kundtjänst hjälper dig gärna att svara på frågor kring boendet. Välkommen till NOVASOL – en erfaren stugförmedling i Hordaland.