Stugor i Strandebarm

Avkopplande Norgesemester i vackra omgivningar

Upplev vackra Norge genom att hyra stuga i Strandebarm. Från en av NOVASOLs stugor i Strandebarm får du gott om tid till avkoppling, bad, promenader och fiske. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Strandebarm – en av de vackraste platserna i Norge.

Många av våra stugor i Strandebarm har utsikt över Hardangerfjorden. Den lilla staden Strandebarm ligger i Hordaland och är ett härligt ställe att besöka, särskilt om sommaren. Längs fjorden finns sköna badstränder, mysiga fjällbyar och vackra vandringsstigar.

 

Stillsam semester i västra Norge

Om du vill bjuda familjen på en rofylld semester i Norge är det ett bra val att hyra stuga i Strandebarm. Med en stuga i Norge kan du se fram emot en avslappnande vistelse. Stig upp när du vill, ät en god frukost i trädgården och blicka ut över den glittrande Hardangerfjorden. Tillbringa dagen på stranden och njut av ledigheten tillsammans med hela familjen.

Utöver Strandebarms fantastiska badstränder, finns många fiskemöjligheter att upptäcka om du hyr stuga i Norge. Hardangerfjorden är både ett bra och vackert ställe att fiska på, vare sig det är från land eller båt. Det finns även flera put & take-sjöar i området att utforska under vistelsen i en av NOVASOLs stugor i Strandebarm.

 

Ett unikt utbud semesterbostäder i Hordaland

NOVASOL startade redan 1968 och har många års erfarenhet av stuguthyrning i Hordaland. Vår idé kring stuguthyrning i Hordaland är att vi endast förmedlar privatägda stugor. På så sätt kan vi erbjuda stugor i Strandebarm med en personlig prägel, samtidigt som vårt utbud är helt unikt. I sortimentet finns allt mellan enkla stugor till välutrustade villor för de som vill sätta guldkant på semestern.

Alla stugorna är handplockade och regelbundet besiktade av kunnig personal- allt för att det ska vara tryggt och säkert att hyra stuga i Strandebarm. Skulle du och din familj få problem under vistelsen, kan ni alltid ringa vårt lokala kontor i Norge. Att hyra stuga i Strandebarm är enkelt. Här på hemsidan finns direktbokning, men vill du ställa frågor om stuguthyrning i Strandebarm är du varmt välkommen att höra av dig till NOVASOL.