Stugor i Skånevik

Vacker natur och blues i juli

Hyr en av NOVASOLs stugor i Skånevik! Genom att hyra stuga i Skånevik får du uppleva blues, snöklädda fjäll och blanka fjordar. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Skånevik i alla storlekar och prisklasser.

Skånevik öster om Åkra i Hordalands län, bjuder på allt som man förknippar med våra grannar i väst. Fjällen löper hela vägen runt och inbjuder till fantastiska vandringsturer - antingen på egen hand eller på någon av de arrangerade turerna, som till exempel mellan Skånevik till Håfjell. Ska du hyra stuga i Skånevik under juli får du inte missa den årliga bluesfestivalen som går av stapeln. Det blir spännande dagar med stora, internationella bluesnamn, god stämning och massor av festivalgäster.

 

Njut av musik i fantastiska omgivningar

Om du planerar att hyra stuga i Skånevik får du se fram emot många timmar i friska luften. Gå på tur bland fjällen, cykla längs kusten eller bada i fjorden. Här i Hordal får du också många tillfällen att fiska. Avsluta dagen med att grilla din egenfångade fisk och att njuta av solnedgången.

Om du vill ha en paus från fisket och vandringsturerna kan du åka på dagsutflykt. Genom att hyra stuga i Skånevik kan du ta en tur över till Bergen som är en spännande stad med mycket kultur. Gå på upptäcksfärd bland bakgatorna och missa inte fiskeauktionen i hamnen!

 

Ett klick från semestern i Skånevik

Med NOVASOLs stuguthyrning i Skånevik är era semesterplaner i goda händer. Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning i Norge och har ett stort urval av fina semesterbostäder över hela Norge. Våra stugor i Skånevik är privatägda vilket gör att vi kan erbjuda många olika slags bostäder. Vill du hyra stuga i Hordaland kan du alltså hitta allt från enkla stugor till mysiga lägenheter och storslagna semesterhus i vårt utbud.

Det är enkelt och säkert att boka stuga via NOVASOLs stuguthyrning i Norge. Alla stugor i Skånevik är noga utvalda av våra medarbetare och besiktas regelbundet. Ska du hyra stuga i Hordaland ingår också ett trygghetspaket med ett grundläggande avbeställningsskydd. Här på vår hemsida kan du läsa mer om aktuella villkor för avbeställningsskyddet och boka en av våra stugor i Skånevik.