Stugor i Hovland

Vacker natur så långt ögat når

Att hyra stuga i Hovland är det perfekta sättet att tillbringa semestern på. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Hovland för alla önskemål.

Hovland ligger centralt beläget i landskapet Hardanger i Hordalans län. Hyr du en av alla härliga stugor i Hordaland finns goda möjligheter att vandra i nationalparken Hardangervidda, fiska i Hardangerfjorden eller åka på dagsutflykt till Bergen. Missa inte denna pärla mitt i den norska naturen.

 

Stugsemester i ett förtrollande landskap

Vakna utvilad i en av NOVASOLs stugor i Hovland. Ät frukost på den soliga terrassen och njut av utsikten över fjorden, fjällen och de grönskande dalarna. Genom att hyra en stuga i Hovland kan du själv styra över din semester. Dra på dig vandringskängorna och bege dig ut bland vandringslederna i den härliga nationalparken Hardangervidda.

Är du fiskeintresserad är det ett mycket bra val att hyra stuga i Hovland. Vissa av NOVASOLs stugor i Hordaland är fiskestugor. Hyr du en av dessa, ingår oftast en båt så att du kan åka ut på lite djupare vatten för att fiska. Ibland finns även en speciell plats att rensa fisken på. Det finns inget bättre än att grilla en självfångad fisk medan man njuter av solnedgången över fjorden.

Att hyra stuga i Norge är också en bra utgångspunkt om man vill se sig omkring i Hordaland. Från en av våra stugor i Hovland kan du till exempel besöka det lilla 1600-talsslottet Rosendal med sin förtrollande trädgård eller bege dig till Bergen för att uppleva spännande museer om Hansatiden, konst och motståndsrörelsen under andra världskriget. Missa heller inte att ta ett glas på Briggen – Bergens populära kaj från Hansatiden.

 

Ett enkelt sätt att semestra i Hovland

Vill du hyra stuga i Hovland? Då kan du bo i en av NOVASOLs stugor i Hovland. NOVASOL har ett unikt utbud av stugor i Hovland med allt från traditionella stugor till charmiga lägenheter och lyxiga semesterhus med exempelvis bastu och bubbelpool.

 

Välkommen till NOVASOLs stuguthyrning i Hovland!