Hyra stuga i Hordaland med hund

Hitta ditt semesterboende

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Hordaland med hund. För oss är det viktigt att hela familjen kan följa med på semester och att det finns något som passar alla och därför har vi flera stugor där du kan ta med din hund. Så du inte behöver lämna den fyrbenta familjemedlemmen kvar hemma när du åker på semester.

 

 

Semester med hund

Det ska vara tryggt att hyra semesterboende med oss på NOVASOL därför kvalitetssäkrar vi alla våra semesterboenden för din skull. Vi har en lång erfarenhet av stuguthyrning och har ett stort utbud av stugor i Hordaland därför hoppas vi att du kommer hitta något boende som passar din semester med hund. Du hittar hela vårt utbud av semesterboende på vår hemsida eller så kan du ringa oss så hjälper vi dig mer än gärna med att hitta en stuga som passar dig och ditt ressällskap. Varmt välkommen till någon av våra stugor i Hordaland med hund!

 

 

Upptäck Hordaland

Vill du upptäcka vacker natur och intressant kultur är Hordaland i sydvästra Norge något för dig. Här kan du uppleva av en omväxlande semester i naturskön miljö. Vackra långa fjordar och mysiga byar är typiska för Hordaland. Väljer du att hyra stuga i Hordaland med hund kan du uppleva och utforska det vackra området tillsammans med din bästa vän. Ta långa promenader längs fjordarna och njut av den vackra naturen och rena luften. Att hyra stuga i Norge med hund är väldigt befriande. Slipp alla vardagens måsten och tider att passa. Spendera dagen som du vill tillsammans med en trogen vän genom att hyra stuga i Hordaland med hund.