Allmänt om Norge

Hyr stuga i Norge och upplev den vackra naturen

Välkommen till Norge, till orörd natur, djupa skogar, fjordar, fjäll och en lång varierande kust. Novasol förmedlar stugor och semesterhus över nästan hela Norge. Du kan välja mellan allt från en enklare stuga till ett toppmodernt semesterhus med swimmingpool. Trivseln och gemenskapen är i centrum när man hyr ett semesterhus. Den norska naturen inspirerar till många och olika aktiviteter för stora och små eller bara till avkoppling i en mysig stuga.

Norge förknippas med det storslagna, det otroliga, det äkta, det rena och det naturliga. Det är på grund av dessa kvaliteter som Norge har blivit ett så populärt semesterland där många hyr en stuga för att uppleva den storslagna naturen.

Djupblåa fjordar, stolta fjäll, ändlösa vidder, salt hav, vitmålade kustidyller, fiskrika älvar, frodigt inland, hög himmel, frisk luft, rent vatten. Här finns det natur som räcker till alla och här kan man leva närmare naturen än de flesta gör till vardags. Upplev norrskenet (Aurora Borealis) i Norge.

Norge är, oavsett årstid, som skapt för en aktiv familjesemester där natur, miljö och friluftsliv är i fokus. Hyr en stuga, stugor och ge er ut på upptäcksfärd i Norge. Här hittar man en lång rad friluftsaktiviteter, bl.a. vandring, klättring, kajak, båt, kanot och rafting. För fiskeentusiaster är Norge ett riktigt eldorado med obegränsade möjligheter, oavsett om det handlar om sötvatten, fjordfiske eller en tur på det öppna havet. I Norge kan man inte bara se skogens konung under en älgsafari, utan även se havets konung, valen, under en spännande valsafari.

Upplev Norge genom att hyra en av våra stugor i Norge!