search

Hyra hus i Starigrad Paklenica

Semester vid hav och nationalpark

Välkommen att upptäcka Starigrad Paklenica med en semesterbostad som bas under din nästa semester. Om du bestämt dig för att tillbringa en semester i Kroatien kommer du välkomnas till ett land med rik historia, intressant kultur, samt vackra omgivningar. Landet har också en lång kustlinje ut till Adriatiska havet, där du kan uppleva alla turistattraktioner på en och samma destination. 

Om du väljer att hyra hus i Starigrad Paklenica bor du i en pittoresk och charmig landsby - precis vid havet. Staden gränsar till en överdådig nationalpark. Om du vill bo i ett semesterhus i Dalmatien, har du kommit till rätt ställe. Här finns det mesta för en aktiv eller avkopplande semester i Kroatien.

Njut av en semester i Starigrad Paklenica

Aktiv semester i Kroatien

Tennisbanor, andra idrottsplatser och vattensportutrustning borgar tillsammans för att du kommer ha en aktiv och kul semester om du så önskar. Sätt på dig bekväma vandringsskor och gå ut på en lång vandring i bergen Velebit och Paklenica eller längs en av de vackra vandringslederna i nationalparken Paklenica. På Zrmanja-floden finns det möjlighet till paddling och forsränning, som vanligtvis är en fullträff för de äventyrliga besökarna. Upplev Velebitberget från en mountainbike, eller boka en guidad tur runt i bergets spektakulära grottor. Missa inte de fantastiska möjligheterna att hålla en aktiv semester i detta område av den underbara regionen Dalmatien.

Naturen i Paklenica nationalpark är främst ett karstlandskap. Nationalparken ligger i norra Dalmatien, och även om det är mindre än 100 km2, har det otroligt mycket att erbjuda. Det finns två raviner i parken, Velika och Mala Paklenica, vilket innebär respektive den stora och den lilla ravinen. För klättrare erbjuder dessa två klyftor på en intressant utmaning omgiven av vacker natur.

Dessutom ligger Starigrad Paklenica som sagt direkt vid havet, så om badsuget hugger i dig, bör du inte missa att besöka en av områdets vackra stränder. Här finns det verkligen något för alla i hela sällskapet, och på så sätt har ni den perfekta grunden att skapa härliga semesterminnen för hela sällskapet.

Boka boende i Starigrad Paklenica

Boka ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Starigrad Paklenica och upptäck en äkta kroatisk pärla. Området är inte mycket befolkat - det finns vid skrivande stund mindre än 2 000 invånare här - så om du gillar lugn och ro samt att komma nära naturen, är detta en av de bättre platserna att hyra boende i Dalmatien. Sök bland alla alternativ på semesterboende i Kroatien hos NOVASOL, och ni kommer säkerligen hitta något som passar just er semester denna gång.

En semester i Starigrad Paklenica är fylld med nöjen, avkoppling och familjeumgänge. Drömmer du också om en perfekt miljö för din semester i Starigrad Paklenica, så ta en titt på vårt utbud av semesterboenden i Kroatien. Oavsett om du väljer ett lyxigt semesterhus eller mer spartanskt boende, så får du  med en semesterbostad den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt som detta område har att erbjuda. Upplev friheten och den härliga känslan som kommer genom att hyra ett semesterboende i Kroatien. Vi ser fram emot att välkomna er till Kroatien och våra semesterbostäder i Starigrad Paklenica!