Natur och stränder i Vrsar

Hyr ett semesterhus som bas för att uppleva stränder och naturupplevelser i Vrsar

Den anrika staden Vrsar i Istrien i Kroatien har mycket att erbjuda för dig och familjen eller vännerna. Att hyra hus i Vrsar är ett utmärkt sätt att få både många aktiviteter och upplevelser alldeles inpå knuten men ändå ha möjligheten att ta semestern helt i din egen takt.

Naturskönt område

Vrsar ligger i ett underbart och mycket naturskönt område med rika vingårdar och lugna olivodlingar, där man tillverkar olivolja och viner av världsklass. Den underbara naturen i Vrsar bjuder in till vandring och cykling och det finns utmärkta leder att vandra eller cykla på, som leder dig in i orörd och härlig medehavsnatur. Besök de lokala gårdarna och upplev kultur och tradition, handla handgjorda souvenirer och matvaror, viner och annat till förmånliga priser.

Blåa hav i Kroatien

Blåa hav och fina stränder

Det kristallblå, varma och inbjudande adriatiska havet ligger alldeles utanför och Vrsars stränder är fantastiskt vackra. Bland alla stränder i Vrsar med omnejd hittar du vita, mjuka sandstränder och varma klippor, ensliga vikar som du kan besöka genom att hyra en båt i hamnen och många små öar i kustområdet. Havet bjuder in till vattensporter och upplevelser för alla åldrar, prova på vattenskidåkning eller snorkling eller varför inte prova på riktig dykning med tryckluft? De fiskrika vattnen vimlar av vackra havsdjur som du kan uppleva på nära håll om du vågar dig ner under ytan.

Bland alla naturupplevelser i Vrsar kan utom gårdar och hav erbjuda mycket fina klätterleder och äventyrsparker att besöka för den som gillar fart och fläkt. Traditionella evenemang och restauranger låter dig njuta av den anrika kulturen på nära håll och gör att du aldrig behöver ha tråkigt när du bor i ett semesterhus här.

Boka boende i Vrsar genom NOVASOL

Hos oss på Novasol hittar du många olika semesterhus och lägenheter i Vrsar och övriga Kroatien, både lyxiga villor med egen pool och alla bekvämligheter och enklare stugor finns i vårt omfattande sortiment. Vi har dessutom många lägenheter för dig som vill ha en central bas för dina äventyr. Varmt välkommen till oss på Novasol när du vill hyra hus i Kroatien och uppleva underbar natur i Vrsar!