Attraktioner i Vrsar

Aktiviteter och sevärdheter i Vrsar – den omtyckta kuststaden i Istrien

När du vill semestra i medelhavsområdet kan vi rekommendera den vackra staden Vrsar i Kroatien. Genom att hyra hus i Vrsar får du en uppsjö av sevärdheter och attraktioner för hela familjen. Det finns många evenemang alldeles runt knuten från våra semesterhus i Istrien

Gamla byggnader med stor charm

Bland annat hittar du många sevärdheter i Vrsar från medeltiden, som den gamla stadsmuren och många gamla byggnader. I gamla staden finns smala gränder att upptäcka och fantastiska valv att beundra. Här finns många trevliga krogar och restauranger som erbjuder traditionell och modern medelhavsmat som tillsammans med närproducerade viner av världsklass ger dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Du kan själv besöka de lokala gårdarna som tillverkar viner och olivolja, när du cyklar eller vandrar i det vackra landskapet.

Vattensport, sol och bad

När du semestrar i denna vackra stad kommer du att upptäcka att det finns många aktiviteter i Vrsar som gör att du aldrig behöver ha tråkigt på semestern. Det varma, blå havet bjuder till bad och sol, vattensporter och båtutflykter och du kan prova på både snorkling och dykning. Att susa fram på vattenskidor är något extra som verkligen kan ge din semester pricken över i. Här finns många tropiska fiskar att beundra när du snorklar i kristallklart vatten och om du vågar dig längre ner i djupen kan du dyka och upptäcka rev och vrak som kryllar av färgglada havsdjur.

Du hittar attraktioner i Vrsar året om men under turistsäsongen blomstrar staden upp och de många besökarna skapar stark puls som räcker till långt in på natten i turistområdena. För dig som hellre vill ta det lugnt och njuta av stillheten finns goda möjligheter att njuta av solen på verandan vid något av våra boenden i stilla landsbygd och njuta av det underbara klimatet.

Hyr semesterhus i Vrsar online

Hos oss på Novasol hyr du tryggt semesterboende i såväl Kroatien som hela Europa. Här på vår hemsida kan du söka både hus och semesterlägenhet i Vrsar, Kroatien och på många fler ställen. Du kan även boka ditt drömboende och betala det direkt här online. Välkommen till Novasol för att hyra boende för din nästa semester!