Natur och stränder i Rovinj

Hyr ett semesterhus som bas för att ta del av stränder och naturupplevelser i Rovinj

När du är sugen på att semestra i Kroatien kan vi passa på att tipsa om många fantastiska naturupplevelser i Rovinj, den charmiga lilla turiststaden i Istrien alldeles vid adriatiska havet. I denna pärla till stad möts gammalt och nytt och kultur och tradition möter modernt nöjesliv.

Sol och bad i Rovinj

Spännande område

Rovinj ligger ett historiskt mycket spännande område och har bytt härskare många gånger under historiens gång. De gamla byggnaderna, ruinerna och stadsmuren vittnar om de gångna dagarna av framgång och betydelse. Den härliga naturen i Rovinj bjuder in till äventyr, du kan hyra både båt och cykel och det finns utmärkta vandringsleder som tar dig ut bland vinodlingar, olivplantager och fruktträd till de vackra gårdarna där man producerar vin och olivolja av världsklass. Här kan du smaka på lokala delikatesser och köpa unika souvenirer.

Det underbara, kristallblå havet och Rovinjs stränder bjuder hela familjen på oförglömliga semesterminnen. Det finns härliga vita stränder och varma klippor att sola på, kristallklara, blå vatten att bada och snorkla i. Många olika arter av fisk och havsdjur finns i området för dig att beundra och du kan hyra utrustning och båt för att komma ännu närmare den fantastiska naturen.

Genom att hyr ett semesterhus kommer du nära den härliga naturen men har samtidigt det rika nattlivet, shopping och turistområden alldeles runt knuten. Vi har flera alternativ om du vill hyra boende i Rovinj och bo riktigt centralt. Så kommer du ännu närmare de trevliga kvarterskrogarna, restaurangerna och affärer och marknader som finns i de pittoreska gränderna och torgen.

Rovinj vid havet

Boka ditt boende direkt här på hemsidan

Hos oss på Novasol kan du tryggt hyra semesterboende i Kroatien och nästan hela Europa. På vår hemsida hittar du enkelt och bekvämt ditt drömhus i Rovinj och kan också boka det direkt online. Naturligvis är du varmt välkommen att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar om våra hus och stugor i Rovinj, Kroatien och övriga Europa. Upplev medelhavet och fantastisk natur i Rovinj med omnejd genom att hyra semesterhus!