Stränder och natur i Rabac

Hyr hus eller semesterlägenhet i Rabac och upplev stadens stränder och natur

Rabac är ett riktigt semesterparadis! Här finns solsken, värme och kristallklart vatten så långt ögat når. Med en semesterlägenhet i Istrien får du och din familj många chanser att bekanta er med Rabacs stränder och fantastiska natur.

Rabac är en pittoresk semesterort i östra Istrien som ligger några kilometer från kulturstaden Labin. Staden är framför allt känd för sina härliga stränder som lockar många soldyrkare varje år, men även för sitt vackra landskap. Ska ni hyra hus eller semesterlägenhet här, får ni gott om tid att njuta av Rabacs natur och stränder.

Strandliv i Rabac

Upptäck alla härliga stränder

Det finns många stränder i området som bara väntar på ett besök från dig och din familj. Den mest kända av Rabacs stränder är den 500 meter långa klapperstensstranden Maslinica där hela familjen kan koppla av på stranden, prova olika vattensporter eller bada i det kristallklara havet. Andra populära stränder i Rabac är Lanterna, Girandella och S:t Andrea.

Ska ni hyra hus här får ni chans att njuta av mer än bara sol och bad i Rabac. De fantastiska stränderna bjuder på många aktivitetsmöjligheter. Vid den omtyckta stranden Girandellas iordninggjorda strandpromenad kan ni åka inlines, cykla eller promenera. Är ni intresserade av vattensporter kan ni i stället ta er till stranden Ravni där ni kan surfa eller dyka.

Det finns även gott om vacker natur i Rabac. Genom att hyra hus i Rabac får ni ett perfekt tillfälle att utforska staden och omgivningarna från cykelsadeln. Att cykla genom Istrien är ett fantastiskt sätt att se fantastisk natur i Rabac och det finns ett flertal cykelleder i närheten. Från området kan ni även ta er till ett av de närbelägna naturreservaten eller vandra i berget Ucka.

Boka semesterhus i Rabac

Härliga Maslinica, Girandella, Lanterna och S:t Andrea längtar efter att hälsa dig och din familj välkomna till Rabac. Är ni sugna på att hyra hus i Rabac, kan ni boka här på hemsidan eller lyfta luren för att ringa Novasols kundtjänst. Välkomna till Novasol - en erfaren semesterhusförmedlare som erbjuder kvalitetssäkrade semesterhus i Rabac!