Attraktioner i Rabac

Aktiviteter och sevärdheter i den vackra kuststaden

Bada i kristallklart vatten, njut av semestern på stranden eller delta i sommarens musikfestival. Det finns otaliga attraktioner i Rabac! Ett bra sätt att utforska staden är att hyra hus eller semesterlägenhet i Rabac.

Rabac var en lugn och oansenlig fiskeby vid Istriens sydöstra kust fram till 1800-talet då fler och fler turister upptäckte den lilla orten. I dag finns gott om aktiviteter här för allt från barnfamiljer till nöjeslystna unga. Rabacs största attraktioner är förstås de härliga stränderna, den elektroniska musikfestivalen och närheten till medeltidsstaden Labin.

Upplev alla attraktioner

Rabac kan stoltsera med fyra stränder som alla har blivit belönade med utmärkelsen Blue Flag som garanterar rent badvatten, skräpfria stränder och många faciliteter som till exempel toalett och dusch. Den mest berömda stranden är den centralt belägna Maslinica som passar bra för barnfamiljer. På Maslinica finns många av alla aktiviteter i Rabac som till exempel Jet Ski, vattenskidor och beach volleyboll.

Hyr du och din familj semesterhus i Rabac får ni också möjlighet att tillbringa tid på de andra stränderna i området. Förutom Maslinica finns stränderna Lanterna, Girandella och S:t Andrea längs Kvarnerbukten. Alla stränderna har gott om aktiviteter, men det finns även möjlighet att koppla av vid vattnet.

Det finns få historiska sevärdheter i Rabac, vill ni uppleva historia när ni ska hyra hus i Istrien, kan ni ta er till den gamla gruvstaden Labin som ligger fem kilometer därifrån. Däremot finns chans att uppleva kultur under semestern i Rabac, sommartid går en elektronisk musikfestival av stapeln.

Hyr hus eller semesterlägenhet i Rabac

Vill du och din familj utforska alla aktiviteter och sevärdheter i Rabac, kan ni hyra hus och semesterlägenhet. Hyr ni semesterhus i Rabac via oss får ni en bostad som är noga besiktad och där en trygghetsförsäkring ingår utan extra kostnad. Det enklaste sättet att boka hus i Rabac är genom att gå in på vår hemsida eller lyfta luren och ringa Novasols kundtjänst.