Natur och stränder i Porec

Upplev stränder och naturupplevelser i Porec med ett semesterhus som utgångspunkt

Naturen i Porec är unik! Här finns allt du kan önska att se, både för vuxna och barn. Lugnet och närheten till havet är just det som ett semesterhus i Istrien har som sitt signum. Många fantastiska naturupplevelser i Porec väntar på dig!

Hamnen i Porec

Härliga vatten och stränder

När du hyr ett semesterhus i området kan du vara helt säker på att ni kommer att få se nya vyer för naturen i Porec är fantastisk. Vattnet är kristallklart och inbjuder till bad och lek vid Porecs stränder. Vi har ett stort antal semesterhus i Istrien som passar för alla behov.

Sveti Nikola är en liten ö utanför Porec som har ett vackert slott från 1886 och på ön finns en av Porecs stränder i toppklass! Där kan du nog behöva en heldag så du hinner uppleva allt och lite till. Vissa semesterhus i Porec har egen pool som kan vara skönt och bekvämt. Ett morgondopp i soluppgången slår det mesta!

Som kryddan av naturupplevelser i Porec kan vi varmt rekommendera er att cykla längs någon av alla stränder i Porec som har fantastiskt vackra vägar med laguner och klippor i blickfånget. Då känner du hela havet med dess dofter och ljud ända in i själen . Ta med en lunch korg, stanna vid en vik och bara fånga dagen! Återigen naturen i Porec är unik och på många ställen är det helt orörd natur i Porec som väntar på att bli upptäckt.

När ni kanske ändå upplever Porec på cykel så rekommenderar vi att ni besöker Baredinegrottorna som ligger 7 km nordost om Porec . Det är otroligt stora kalkstensgrottor med enorma stalakiter! Som du förstår så kan ett semesterhus i Porec innebära att ni får en minnesvärd semester där förmodligen stränder i Porec får högsta poäng.

Salta bad i havet med ett semesterhus i Porec

Boka boende i Porec online

På NOVASOL vill gärna hjälpa till med att hitta ett semesterhus i Porec som passar just dig. En privatägd semesterbostad är som regel en bra bas för att ta sig ut på utflykter. Ta en tur till en närliggande strand, eller besök en av Kroatiens många nationalparker. Vilka naturupplevelser du vill uppleva väljer du helt själv. Välkommen att göra en sökning för att hitta ditt nästa semesterhus i Porec – boka direkt online!