Attraktioner i Porec

Aktiviteter och sevärdheter i kuststaden Porec

När du väljer att åka till ett semesterhus i Porec så följer det med mycket spännande saker på köpet! Här finns ett stort utbud av aktiviteter inom många områden. Vi erbjuder även möjlighet att hyra semesterlägenhet i Porec som har fin standard och vissa med utsikt över havet.

Klocktornet - en sevärdhet i Porec

Ta del av vattensport i Porec

Vattensporter är ju det som är passande just i den här miljön och du kan hyra vattenskoter, åka båt på olika turer både korta och långa så de passar in för er. Ja, det är bara fantasin som sätter gränser, andra attraktioner i Porec är givetvis cykling. Du kan hyra din cykel på många platser i staden och cykelvägarna är oändliga.

Vägen längs havet erbjuder Porec sina olivgårdar, tallskogar och medelhavets ängsflora. Längre bort kommer du att cykla förbi gamla byar där tiden verkar ha stått still. Stanna till och njut för det är helt unikt och otroligt vackert.

Fantastiska dykmöjligheter

Trevliga aktiviteter i Porec är ju också dykning förstås! Här är ju vattnet kristallklart och har du tur kan du få se skeppsvrak, grottor och korallrev. Vi vill gärna tipsa om Baredine Grottan där det går turer dagligen med fantastiska bergsrum.

Andra attraktioner i Porec är givetvis Euphrasiusbasilikan som är med på UNESCOs världsarvs lista och är från 500-talet. När du semestrar i området så får du lära dig mycket om historia som du förstår och bara det kan förgylla dagen även om inte solen skiner precis varje dag. En annan spännande aktivitet om du hyr semesterhus i Porec är en båttur ut till Vrsar där du får se en av Kroatiens största piratgrottor. Och det glömmer man inte i första taget. Nu är det bara att bestämma sig för här börjar äventyret!