Natur och stränder i Liznjan

Upplev alla naturupplevelser och stränder i området

För din nästa semester i Istrien kan vi passa på och berätta om den lilla staden Liznjan som har mycket att erbjuda för din semester. Liznjans stränder hör till de härligaste i adriatiska havet och bjuder på fantastiska bad- och solmöjligheter för hela familjen. Förutom den underbara naturen i Liznjan hittar du även många aktiviteter för både stora och små besökare i området. När du bor i ett semesterhus i Istrien får du nära till såväl natur, hav och avkoppling som till restauranger, nattklubbar och festivaler för alla smaker.

Den lilla fiskebyn Liznjan omnämns redan under 900-talet och har sedan dess utvecklats på alla sätt. Den har blivit en turiststad som har lyckats charma många tusen besökare och ändå haft kvar sina traditioner och sin småstadskänsla. Du hittar ruiner efter lyxiga romerska villor, medeltida kyrkor och gamla hus i området och det är en spännande historia som möter dig när du bor i ett av våra hus i Liznjan.

Stilla landsbygd och aktivitetsmöjligheter

Genom att hyra hus i Liznjan med omnejd kommer du till tyst, stilla landsbygd och kan koppla av utan en tanke på vardagens stress men har samtidigt nära till händelsernas centrum. Liznjan ligger alldeles nära Pula och Medulin, med riktiga turistområden som erbjuder mångsidig shopping och kulinariska upplevelser med närproducerad mat och viner av världsklass.

Bland många naturupplevelser i Liznjan kan nämnas att du kan besöka de vackra gårdarna i området som producerar högkvalitativa viner och olivolja. Man odlar många sorters frukt här i den bördiga naturen i Liznjan och du kan hitta många lokala specialiteter hos bönderna i området efter gamla recept.

Du kan vandra och cykla i vacker natur i Liznjan, eller varför inte längs de härliga stränderna? Passa på att hyra en egen båt och gör en utflykt på egen hand till avlägsna öar eller vikar med vita stränder i Liznjan med omnejd.

Boka semesterhus i Liznjan direkt online

Hos oss på NOVASOL är du välkommen när du vill hyra hus i Liznjan. Sök bland alla våra boenden på vår hemsida och boka ditt drömboende direkt online. Hos oss hittar du många semesterhus i Liznjan, övriga Kroatien och över hela Europa!