Hyra hus i Duga Uvala, Istrien

Upplev den vackra viken vid havet

Duga Uvala är en av de fyra vackra vikarna i Vinjole, belägen på den sydöstra kusten i Istrien ca 24 km från staden Pula. Duga Uvala är känt för sina vackra stränder och den orörda naturen i området. Här kommer du bort från de stora turistflockarna och vardagens buller. Här kan man verkligen njuta av den lugna Istriska livsstilen som präglas av fantastisk mat och medelhavsklimat. 

Se vårt utbud av semesterhus i Duga Uvala och boka ett boende som passar just din önskade semester i Istrien. I utbudet av semesterbostäder i Istrien finns det något att välja för alla, oberoende om semestern spenderas med kompisgänget eller familjen!

Semester vid havet med ett hus i Duga Uvala, Istrien

I fantastisk omgivning och en mängd aktivitetsmöjligheter

Stränderna runt bukten i Duga Uvala passar bra för barn och familjer på grund av buktens lugna vatten. Runt bukten finns det många restauranger, kaféer och många fritidsanläggningar och aktiviteter att tillgå. På land kan du spela volleyboll, tennis, minigolf med mera och i eller på vattnet finns det gott om möjligheter att prova en mängd vattensporter. Hyr till exempel en båt eller kanot och utforska bukten på egen hand, kanske med ett fiskespö i hand. Du kan ta en tur till Brijuni National Park eller några av de närliggande städerna som Rovinj och Medulin. Du väljer själv takten på semestern, och här finns något för både den aktive eller den som önskar långa slappa dagar på stranden, ett perfekt ställe att skapa oförglömliga semesterminnen på.

Tips på utflykter

När du väljer att hyra hus eller semesterlägenhet i Duga Uvala, bör du också besöka den närliggande staden Pula. Den största staden på den Istriska halvön ligger endast cirka två mil härifrån. Här hittar du ett stort utbud av aktiviteter och magnifika sevärdheter som exempelvis amfiteatern i centrum, Augustus-templet och fortet beläget på stadens höga kullar, som idag har förvandlats till ett arkeologiskt museum. En avkopplande semester i Kroatien är självklart möjligt i detta semesterparadis, men för de aktiva semesterfirarna finns det också en mängd spännande aktiviteter och utflykter att utforska i ”hemområdet”. Duga Uvala skapar en perfekt grund för en härlig semester för alla!

Pula är ett utflyktsmål från Duga Uvala

Boka semesterbostad i Duga Uvala, Kroatien

Hos oss på NOVASOL kan du välja från ett varierat utbud när du ska hyra hus eller en semesterlägenhet i Duga Uvala. Oavsett om du letar efter ren lyx eller ett enklare semesterhus i Kroatien, kan du hitta det på NOVASOL – om du är ute i tid! Du kan välja ett semesterhus med pool och havsutsikt eller hyra ett traditionellt Istriskt stenhus, där lugn och ro står i fokus. Sök och filtrera enkelt här på vår hemsida med hjälp av vår sökfunktion, och hitta det perfekta semesterhuset för just ert resesällskap. I resultatet visas alla boenden som har lediga perioder kvar att boka. Har du valt en specifik period, visas alla semesterbostäder i Duga Uvala som är lediga just då.

Kom ihåg att du kan ta med din hund till många av våra semesterbostäder utan extra kostnad. Håll bara koll på att husdjur är tillåtna i ditt önskade semesterboende. Vi hoppas att du kommer hitta ett boende i Duga Uvala som uppfyller dina och ditt resesällskaps önskemål. Om så inte är fallet kan du alltid kontakta vår kundservice för mer information och hjälp om våra semesterhus i Duga Uvala.