Brett utbud av stora semesterhus för många personer

NOVASOL är idag den största förmedlaren av kvalitetssäkrade semesterhus i Kroatien vilket också ger ett stort utbud för dig som vill hyra ett stort hus under semestern.

Med ett boende i Kroatien för många personer kan alla njuta av en härlig semester tillsammans. Oavsett om det är kompisgänget, flera familjer, eller den stora släkten. Välkommen att boka ditt stora hus i Kroatien direkt här på hemsidan, eller ring vår Gästservice så hjälper vi dig gärna.

Stort hus att hyra i Kroatien för 20 personer

Fördelar med NOVASOL när du ska hyra stort hus

Att hyra hus i Kroatien är något många antingen drömmer om eller redan har gjort. En eller flera gånger. Väljer du just att hyra stort hus i Kroatien hos NOVASOL, gör du det i vetskap om flera fördelar:

  • Alla våra boenden är kvalitetssäkrade. Med detta innebär att våra lokala medarbetare har besökt varje semesterbostad innan det tas in i sortimentet. Man gör då också en grundlig kontroll av boendets innehåll så att informationen du ser här online stämmer. 
  • Alla våra semesterbostäder i Kroatien har vårt s.k. ’All Inclusive’. Detta innebär att eventuell extra service såsom slutstädning, sänglinnen och handdukar ingår i hyresbeloppet. 
  • Det finns ett brett utbud av stora semesterhus och du kan enkelt söka efter dessa. Klicka bara i hur många ni är som vill bo i huset, så visas enbart semesterhus som har sängplatser för er alla. Lägg även till annat som är viktigt för er, till exempel om ni vill hyra stort hus i Kroatien med pool.
  • Vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd, Bästa-Pris Garanti med mera ingår automatiskt i din bokning när du bokar boende direkt genom oss.

Tips: Vill du hyra stort hus i Kroatien så vänta inte för länge med att boka. Semesterhus i Kroatien för stora sällskap är populära och går snabbt åt. 

Stort hus i Kroatien med pool

Njut av en semester i Kroatien tillsammans

Att hyra stort hus i Kroatien kan bli den där minnesrika semestern du drömt om. Kanske samlar ni ihop kompisgänget, är flera familjer som reser tillsammans, eller så skall hela släkten samlas under ett tak i värmen.

Många som hyr stora semesterhus gör det också för speciella anledningar. Kanske är det en födelsedag som ska viras. Ett jubileum för 60-åringen? Men egentligen behövs ingen särskild anledning för att det stora sällskapet ska njuta av en semester tillsammans.

Vi hoppas du kommer hitta ett boende i Kroatien som passar just ert resesällskap. Detta oavsett om ni vill hyra hus i Kroatien för 10 personer, 15 personer, eller 20 personer (eller fler) som vill semestra tillsammans. Har du frågor eller vill ha hjälp, kan du alltid kontakta vår Gästservice. Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stort hus i Kroatien till din semester.