Hyra hus i Kroatien med pool

Ett semesterhus med pool i Kroatien ger verkligen utmärkta förutsättningar för en lyckad semester. Hos NOVASOL kan du söka i ett mycket stort utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder i Kroatien med just pool och samtliga kan bokas direkt här på vår hemsida. Självklart är du även välkommen att kontakta vår svenska kundtjänst om du önskar hjälp med att boka eller har några frågor.

Ett poolhus i Kroatien hos NOVASOL

Varför just med NOVASOL?

På NOVASOL har vi arbetat med uthyrning av semesterhus sedan 1968. Vi vet därför hur mycket en egen pool betyder för många. Självklart är det inte en förutsättning för en lyckad semester i Kroatien men det kan många gånger vara det som sätter pricken över i.

Bokar du med NOVASOL så gör du det i vetskapen om att du bokar direkt med leverantören. Även om alla våra hus är privat ägda så är vår hemsida ingen portal som man fritt kan lägga upp en annons på. För att hyra ut sitt hus med NOVASOL vill vi först besöka semesterbostaden, kontrollera så att alla uppgifter är korrekta. Sedan skriver vi avtal med husägaren så att uthyrningen blir kvalitetssäkrad mot dig som gäst.

Idag har vi en stor mängd medarbetare i Kroatien som året om åker runt och tar in nya hus och lägenheter i vårt sortiment som uppfyller de krav vi har. Detta har gjort att vi idag kan erbjuda dig över 8 000 semesterbostäder i Kroatien.

En stor fördel med att boka just Kroatien hos NOVASOL är att alla våra hus och lägenheter är vad vi kallar för ’All inclusive’. Detta innebär att slutstädning, sänglinnen, handdukar, förbrukningskostnader och turistskatt ingår i hyresbeloppet!

 

hyra hus med pool kroatien

 

Från stora hus till mysiga lägenheter med pool

Fördelen med det stora utbudet är att du här kan hitta ett boende i Kroatien som passar just de önskemål som du har. Hur nära vill du ha till havet? Önskar du även en bubbelpool? Vill du ha tvätt- och diskmaskin? Valmöjligheterna är många och här på vår hemsida kan du fylla i de kriterier som just du känner är viktigt.

Genom att också välja den period ni önskar resa, får du ett resultat på matchande semesterbostäder som är lediga och kan bokas.

Det är inte ovanligt att man är en grupp vänner eller flera familjer som vill semestra tillsammans.  Det enda du behöver göra, är att fylla i hur många ni är som förväntas bo i huset, så får du förslag på stora hus som har tillräckligt med sovplatser för hela sällskapet.

Föredrar du istället att hyra lägenhet så har vi självklart det med som också har pool. Ibland är det egna, privata men ibland kan det också vara gemensam pool som kanske delas med ett par andra semesterlägenheter. Detta står i så fall beskrivet på objektpresentationen för semesterbostaden som just ’Gemensam pool’.

 

semesterhus med pool i fantastiska Kroatien

 

Vart i Kroatien kan man hyra hus med pool?

Ett semesterhus i Kroatien är det perfekta sättet att uppleva landet tycker vi och många med oss. Över hela Kroatien men i framför allt längs kusten och på öarna, har vi semesterhus med pool som står redo för dig och din familj.

Du finner många av våra hus och lägenheter i regionen Istrien där bland annat de populära städerna Pula och Medulin ligger. Andra regioner där du kan hyra hus i Kroatien är Dalmatien och Kvarnerbukten. Varför inte hyra hus på någon av de många vackra öarna i Adriatiska havet längsmed kusten i Kroatien? Kroatien har en skärgård på över 1000 öar som bland annat inkluderar Brac, Hvar, Krk, Pag och Rab. Vilken kommer bli din favorit-ö i Kroatien?

Om du väljer att hyra hus i Kroatien med pool, kommer du alltid ha nära till ett svalt dopp när värmen blir för påtaglig. Om du väljer att hyra något av våra semesterhus i Kroatien under Juni månad, kan du bland annat uppleva Folkmusikfestivalen i Split eller musikfestivalen i Zagreb.

Om du hellre föredrar, kan du bara koppla av 'hemma' vid poolen och njuta av solen och omgivningen. Med något av våra många hus med pool i Kroatien, kommer du garanterat ha en skön tid!

Boka ditt hus med pool i Kroatien hos NOVASOL

Du är självklart även välkommen att se vårt resterande utbud av lägenheter och semesterhus i Kroatien. Men fördelarna med att hyra hus med pool hos just NOVASOL är många.

Till att börja med är vi Europas ledande organiserade förmedlare vilket ger dig ett stort och varierat utbud av privata semesterhus att välja mellan.

Vi inspekterar dessutom alla semesterbostäder innan vi tar in dem i sortimentet för att säkra att du får den standard som du förväntar dig. För poolerna, är det mycket viktigt för oss att de underhålls på rätt sätt vilket är anledningen till att vi bland annat har system för poolskötsel.

Så oavsett om du vill hyra hus i Kroatien med pool eller en enklare semesterlägenhet vid havet så är du varmt välkommen till oss på NOVASOL!