Hyra hus i Zadar med pool

En badfylld semesterupplevelse

Genom att hyra hus i Zadar med pool får hela familjen en semester fylld med bad. Att ha tillgång till en egen pool sätter verkligen guldkant på semestern! I ett hus med pool i Zadar kan man ta ett svalkande dopp utan att lämna tomten, när man har den möjligheten gör det inte så mycket om semesterhuset ligger lite långt från havet. Samla hela familjen och ta med er badkläderna, för här ska badas!

Boka ett hus med pool i Zadar

Lek från morgon till kväll

I ett semesterhus i Zadar med pool kan man varva avkopplande dagar vid poolen med härliga utflykter längst Zadars vackra skärgård. Att kunna stanna ”hemma” en dag och njuta vid poolen under semestern är väldigt avkopplande. Ni har större frihet i ett semesterhus i Zadar än vad ni hade haft om ni bott på ett hotell. Ni har inga andra gäster att anpassa er efter och ni har inga tider att passa. I ett hus med pool i Zadar behöver ni inte paxa solstolar vid poolen innan frukost för att få en bra plats. Ni kan äta frukost i lugn och ro för att sedan välja vilken solstol ni vill och det bästa är att ni har hela poolområdet för er själva. Om ni vill använda hela poolen till att spela volleyboll, göra kanonkulan när ni hoppar i poolen eller bara simma lugnt utan att någon stör så kan ni göra det. Att hyra hus i Zadar med pool innebär frihet!

Boka semesterhus i Zadar med pool

Ta ett morgondopp innan de andra riktigt vaknat, simma några varv i din egen takt för att sedan väcka resten av familjen och tillsammans avnjuta en god frukost på balkongen. Spendera hela dagen i poolen för att avsluta den med en god hemlagad middag med lokala läckerheter samtidigt som ni kan njuta av den vackra solnedgången. Låter det härligt? Då ska ni hyra hus i Dalmatien med pool. Vi har ett brett utbud så vi hoppas att ni hittar er favorit. Välkommen att hyra hus i Zadar med pool!