Attraktioner på Ugljan

Tips på aktiviteter och sevärdheter på Ugljan

Den vackra ön Ugljan har mycket att erbjuda för dig som vill åka till Kroatien på semestern. Dess fantastiska läge i adriatiska havet gör att sol och bad ligger alldeles runt knuten, den kulturrika och fina naturen ger fina vandrings- och cykelmöjligheter och de moderna turistområdena på ön gör att du aldrig behöver ha tråkigt eller sitta sysslolös, om du inte själv vill, förstås.

Att hyra hus på Ugljan är ett utmärkt sätt att njuta av semestern, på dina villkor och i din egen takt. Du får nära till havet, de olika attraktionerna och många vackra sevärdheter på Ugljan men har ändå känslan av det egna hemmet.

Ugljans fina läge i norra Dalmatien och öbornas strävan efter att hålla fast vid sina traditioner ger dig som turist många varierande upplevelser att njuta av. Det finns många motionsmöjligheter och aktiviteter på Ugljan och du kan uppleva lokalbefolkningens vardag på de många lantbruken på ön, handla närodlade specialiteter och besöka någon av festivalerna som hålls årligen. Det hålls regattor, fiskefestivaler och festivalen ”Ugljan i blommor” och mycket mera, här kan både stora och små besökares önskningar bli uppfyllda.

Havet bjuder naturligtvis till fantastiska upplevelser som du lätt når genom att hyra semesterhus på Ugljan. Prova på olika vattensporter, snorkla eller surfa eller slappna bara av på den vita stranden och njut av solen. Det blå vattnet erbjuder förfriskande dopp året om och du kan hyra båt för att åka på egna utflykter i den vackra skärgården. Ugljan har, efter de många turisternas önskemål, utvecklat fina turistområden med mycket bra shopping, bra restauranger och trevliga caféer med närodlade, lokala specialiteter.

Boka ett semesterhus på Ugljan som bas för semestern

Att hyra hus på Ugljan hos NOVASOL ger dig trygghet och säkerhet då alla hus har kontrollerats av våra egna lokala representanter. Vi har ett mångsidigt och omfattande utbud av stugor och semesterhus av olika standard och stil och genom vår hemsida kan du enkelt boka direkt över nätet. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Varmt välkommen att kontakta oss när du vill hyra hus på Ugljan för din semester!