Upplev alla Splits stränder med en semesterbostad från NOVASOL

Kristallklart vatten, härliga stränder och roliga aktiviteter. Splits stränder gör ingen besviken. Med ett semesterhus i Split får ni gott om tid att koppla av vid havet.

Flygplatsen i Split är det enda många resenärer ser innan de åker vidare till andra platser i Kroatien. Men de som stannar kvar upptäcker ett härligt semesterparadis med stränder för alla smaker, oavsett om man är en barnfamilj eller ett nöjeslystet kompisgäng.

Vid havet i Split

Strandliv i Split med omnejd

Det finns många stränder i Split med omnejd, men den mest populära är Bacvice. Bacvice ligger i centrala Split och är en långgrund sandstrand med många faciliteter som duschar, solstolsuthyrning och badvakter. Här kommer ni se människor i alla åldrar som står i en ring och spelar den lokala sporten picigin som går ut på att hålla den lilla bollen i luften så länge som möjligt.

Reser ni med barn passar Bacvices grunda vatten bra för lek, annars kan ni ta er till Ovcices lilla småstensstrand där det finns en liten lekpark eller åka till den barnvänliga sandstranden Firule. Även stranden Trstenik passar småbarn.

Är det däremot puls och fest ni är ute efter, kan ni ta er till Bacvice under sena kroatiska kvällar. Här öppnar strandens barer och ni kan festa till soluppgången. Kastelet är en annan strand som är känd för sina fester och ljusshower. Skulle ni mot all förmodan tröttna på alla stränder i Split, kan ni alltid ta färjan till någon ö i mellersta Dalmatien. Från Split kan ni ta er till Brac, Hvar, Vis, Solta eller Pescara.

Ta del av stränderna i Split

Boka din semesterbostad online

Längtar ni efter att koppla av på stranden, bada i det kristallklara Adriatiska havet eller festa tills solen går ned? Då kan ni hyra boende i Split hos oss på NOVASOL.

NOVASOL har funnits sedan 1968 och tillhör i dag en av Europas ledande förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder. Vi besöker varje semesterbostad innan den tas in i sortimentet och registrerar då uppgifter på boendet. Detta gör att du till exempel kan se och söka på hur långt till närmaste bad / vatten det är från semesterbostaden.

Här på vår hemsida kan ni hyra semesterbostad i Kroatien i alla prisklasser och storlekar, men det går även att boka semesterhus över telefon. Vår kundservice hjälper dig gärna med de frågor du har eller om du vill ha hjälp med att genomföra din bokning. Varmt välkomna till oss när ni vill uppleva semesterparadiset Split!