Hyra hus i Split med pool

En semester fylld av bad

Att hyra hus i Split med pool ger semestern det där ”lilla extra”. Att kunna varva lata dagar hemma vid poolen med utflykter till Splits alla spännande sevärdheter gör att ingen kommer sitta uttråkad under semestern.

Ta på er badkläderna och hoppa i plurret, stora som små kommer att uppskatta möjligheten att kunna ta ett svalkande dopp precis utanför dörren när värmen blir för påtaglig. Samla familjen, hela tjocka släkten eller de närmsta vännerna och hyr ett semesterhus i Split med pool – ni kommer inte ångra det!

Hyr ett semesterhus med pool i Split

Njut av att ”bara vara”

Genom att hyra hus i Split med pool kommer ni att få uppleva semesterglädje och frihet. Ni har inga tider att passa och inga andra gäster att anpassa er efter, ni har friheten att njuta av stunden och ”bara vara”. Om ni vill spendera hela dagen vid poolen och använda hela poolen som en volleybollplan så kan ni göra det utan att någon lägger sig i.

Ta ett morgondopp innan resten av familjen har vaknat. Simma några längder i lugn och ro för att sedan gå upp och väcka resten av familjen. Gör en härlig frukost och njut av den tillsammans på terrassen. Det bästa med att bo i ett hus med egen pool är att man slipper paxa solstolarna innan frukost så ingen annan tar de bästa platserna. När man hyr ett semesterhus i Split med pool kan man äta frukost i lugn och ro för att sedan välja och vraka bland solstolarna och ha hela poolområdet för sig själv.

Boende i Split med pool och vacker utsikt

Hus med pool i Split

Visst låter det härligt? Om ni vill hyra hus i Dalmatien med pool är Split ett underbart resmål. NOVASOL har ett stort utbud för dig som vill hyra hus i Split till semestern, ni kan se hela vårt utbud här på vår hemsida. Ett tips är att använda vår funktion för filter så att du lättare når det boende som just du vill ha. Fyll till exempel i om ni är många personer så visas enbart boende i Split med pool som kan ta emot er alla.

Skulle du ha några frågor om ett boende kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna med de frågor du har om våra semesterbostäder. Varmt välkommen att hyra hus i Split med pool hos oss.