Stränder i Dubrovnik

Upptäck Dubrovniks stränder med ett semesterhus som bas

Njut av sol, bad och härliga stränder i Dubrovnik! Med ett semesterhus eller lägenhet i staden får du och din familj många härliga stunder vid Adriatiska havet. Dubrovnik är en populär semesterort i södra Dalmatien med både historiska byggnader och fantastiska stränder.

Kroatien är välkänd för sitt kristallklara vatten och grus- eller klapperstenstränder och Dubrovnik är inget undantag. Hyr ni en lägenhet här får ni gott om tid att utforska stadens stränder.

En av Dubrovniks stränder

Njut av stränderna i området

Tillbringar ni sommaren i ett semesterhus i Dubrovnik har ni många sevärdheter att avverka. Tröttnar ni på sightseeing kan ni ta er till Banje beach som ligger i närheten av Ploce Gate i gamla stan. Stranden är populär bland lokalbefolkningen och passar bra för barnfamiljer. Här kan ni svalka er i det turkosblå vattnet, hyra Jet Ski och koppla av på stranden.

Cobacabana vid Seka-bukten är en annan av Dubrovniks stränder där det finns mycket kul att göra. Hyr Jet Ski, upptäck bukten från en trampbåt, testa på att åka vattenskidor eller paddla kanot. Aktivitetsmöjligheterna är oändliga! I närheten av Cobacabana finns även en naturistbadstrand, Cava.

Har ni redan utforskat alla stränder i Dubrovnik, kan ni alltid ta en båttur till någon av öarna som ligger utanför staden. Hyr ni semesterhus i staden kan ni åka till Elafitöarna som ligger strax norr om staden eller besöka ön Lopud för att koppla av på den omtyckta sandstranden Sunj.

Tillsammans på strand i Dubrovnik

Boka hus eller semesterlägenhet i Dubrovnik hos NOVASOL

Längtar du efter att få bada i det kristallklara vattnet, leka med barnen i vattenbrynet eller koppla av med en god bok på någon av stränderna? Då kan du och din familj hyra semesterlägenhet i Dubrovnik hos NOVASOL. Vi har många års erfarenhet av semesterhusförmedling i Kroatien.

Trygghet är ett viktigt ord för oss på NOVASOL. Därför besiktas alla våra semesterhus regelbundet, en trygghetsförsäkring ingår dessutom alltid. Är ni intresserade av semesterhus kan ni antingen ringa vår kundtjänst eller boka direkt här på vår hemsida. Varmt välkomna till oss för att hyra hus eller semesterlägenhet i Dubrovnik!