Attraktioner i Biograd na Moru

Tips på aktiviteter och sevärdheter i Biograd na Moru

Välkommen till härliga Biograd na Moru! Fina stränder, naturreservat och festivaler är några av alla attraktioner i Biograd na Moru. Det bästa sättet att lära känna trakten är att hyra ett semesterhus som bas för alla utflykter.

Semesterorten Biograd na Moru ligger i norra Dalmatien mellan städerna Zadar och Sibenik. Staden har anor från 900-talet och var förr en stad där man krönte kroatiska kungar. Numera är Biograd na Moru ett modernt semesterparadis med en populär marina, livliga festivaler och närhet till natursköna nationalparker.

Besök sevärdheterna i Zadar från boendet i Biograd na Moru

Upptäck alla sevärdheter i området

Biograd na Moru är en stad där det finns mycket att se. Det finns många sevärdheter i Biograd na Moru som till exempel 1500-talskyrkan S:t Roko, S:t Ante från 1200-talet och lämningar från en gammal akvedukt. Andra attraktioner är de närliggande naturparkerna Kornati, Paklenica, Slapovi Krke och Plitvicka jezera där ni kan uppleva Kroatiens fantastiska natur och rika djurliv.

Längtar ni efter avkoppling finns sköna stränder till ert förfogande. I närheten av semesterorten finns stränderna Crvena Luka beach, Drazika beach, Soline beach och Kumenat beach som bara väntar på er. Där kan ni bada i det kristallklara vattnet, snorkla, sola och umgås med varandra.

Tillbringar ni ledigheten i en av alla semesterhus i Biograd na Moru behöver ni aldrig ha tråkigt. Fotboll, beach volleyboll, bordtennis och segling är bara några exempel på aktiviteter i Biograd na Moru. Under sommaren finns också andra aktiviteter i Biograd na Moru som gastronomifestivalen och den lokala kulturfestivalen.

Ett enkelt sätt att hyra semesterhus i Biograd na Moru

Är du och din familj intresserade av att upptäcka de fantastiska nationalparkerna, kan ni hyra semesterhus i Biograd na Moru här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har härliga semesterhus i Kroatien med en till fem stjärnor. I vårt sortiment hittar ni allt från små stugor till modernt inredda lägenheter och lyxiga villor med pool. Alla våra semesterhus besiktas regelbundet och när ni hyr hus och lägenheter ingår alltid ett trygghetspaket där ett avbeställningsskydd är inkluderat. Välkomna till Biograd Moru!