Hyra hus i Toscana med pool

Badfylld semester i vackert landskap

Genom att hyra hus i Toscana med pool kommer hela familjen att få en minnesvärd semester. Spendera dagarna vid poolen samtidigt som ni har möjligheten att njuta av Toscanas vackra landskap, den magiska atmosfären och alla spännande sevärdheter. Om ni vill sätta guldkant på tillvaron ska ni hyra hus i Toscana med pool!

Pool till boende i Toscana, Italien

Upplev friheten

I ett semesterhus i Toscana behöver du inte oroa dig över att du måste gå och paxa en solstol vid poolen innan frukosten för att få en plats. Att hyra hus i Toscana med pool innebär att du kan äta frukost i lugn och ro för att sedan välja vilken solstol du vill och ha hela poolområdet för dig själv.

Ni har inga tider att passa och inga andra gäster att anpassa er efter - i ett eget hus med pool i Toscana har ni friheten att få göra det just ni vill när ni vill. Det finns inga eller inget som hindrar er om ni vill ta ett kvällsdopp några timmar försent eller om ni vill använda hela poolen som en volleyboll plan. Njut av er semester i Toscana i ett semesterhus med pool.

Semesterhus med pool i Toscana

Hus i Toscana med pool

Är du intresserad av att hyra hus i Italien med pool har vi flera semesterhus i Toscana. Sedan 1968 har NOVASOL sysslat med stuguthyrning, vilket gör att vi har flera års erfarenhet i bagaget.

Innan vi tar in våra hus i Toscana med pool kvalitetssäkrar vi dem. Det betyder att våra duktiga medarbetare inspekterar husen innan de tas in i sortimentet så att du tryggt och säkert ska kunna hyra hus i Toscana med pool. Vi har semesterhus i alla olika storlekar och prisklasser, vi hoppas att ni kommer att hitta just er favorit.

I vårt sortiment av semesterbostäder finner du både semesterhus och lägenheter. På presentationen till varje boende står information om poolen. Som exempel, står det om den är delad med andra boenden eller om den är tillgänglig under en viss del av året. Många pooler är soluppvärmda vilket innebär att den främst kan nyttjas under årets varmare delar.

Ni kan boka boende direkt här på vår hemsida eller ringa till oss så hjälper vi dig att hitta ditt drömhus. Ett tips är att välja önskad reseperiod för att se vilka poolhus som är lediga. Först till kvarn gäller. Vi hoppas och tror att ni kommer hitta ert nästa boende med pool i Toscana hos oss - välkommen!

Hus att hyra i Toscana med pool

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration